Damir Krajac / CROPIX
TUŽNA STVARNOST

SPLIT JE DEFINITIVNO POSTAO SVJETSKI RARITET Igrači se otrovali - vodom, a klub ostao bez četvrtog kapetana ove sezone!?

Piše: Davor BurazinObjavljeno: 14. listopad 2016. 22:37

Većina od petnaestorice nogometaša Splita koji su od prošle nedjelje imali zdravstvenih problema (mučnina, povraćanje, povišena temperatura…) u četvrtak se vratila na trening, no teško je procijeniti koliko je traga na njih ostavilo tri do četiri dana borbe s bolešću. I koliko će biti spremni za nedjeljni gradski derbi protiv Hajduka.

Crveni su se, inače, otrovali, vjerojatno vodom, kad su stali na večeru na povratku iz Međugorja gdje su prethodno pobijedili Željezničar (3:0). Čak i da su sto posto fizički spremni, jasno je da će Split biti potpuni autsajder protiv Bijelih. Dvadeset utakmica u prvenstvu bez pobjede, 593 minute bez pogotka izgledaju kao preveliki uteg u dvoboju sa starijim bratom koji je u prvom ovosezonskom susretu slavio s 1:0, pogotkom Francka Ohandze u sudačkoj nadoknadi.

Momčad Vjekoslava Lokice nema kartoniranih igrača, ali je u međuvremenu službeno ostala i bez Jure Obšivača kome je Arbitražni sud dao mogućnost raskida ugovora zbog dugovanja u plaćama. Zanimljivo je da je Split ostao bez četiri kapetana ove sezone, Ante Majstorović i Amir Rrahmani su potpisali za Dinamo pa proslijeđeni u Lokomotivu, Dražen Bagarić je otišao u izraelski Ashdod, a Obšivač je raskinuo ugovor. Valjda će Tomislav Duka biti rješenje na duži rok s vrpcom oko ruke, on je nedavno produžio ugovor s klubom iz Parka mladeži.

SPLITOVI OTIŠLI KAPETANI

Ante Majstorović

- stasiti stoper potpisao ugovor s Dinamom pa potom proslijeđen u Lokomotivu

Amir Rrahmani

- kosovski reprezentativni defenzivac prešao u Dinamu pa upućen na posudbu u Lokose

Dražen Bagarić

- napadač čiji su golovi lani bili zlata vrijedni potpisao je ugovor s izraelskim Ashdodom

Jure Obšivač

- Arbitražni sud HNS-a dao mu je mogućnost raskida ugovora zbog dugovanja u plaćama

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 03:39