Sammir
 Foto: Srdan Vrancic / CROPIX
FINANCIJSKI UVJETI

SPORTSKE NOVOSTI OTKRIVAJU DETALJE SAMMIROVOG UGOVORA S DINAMOM U Kini je zarađivao bogatstvo, a sada je postao najplaćeniji igrač Modre svlačionice

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. siječanj 2017. 09:04

Bivši reprezentativac Hrvatske i povratnik u redove Dinama Sammir zarađivat će, kako saznajemo, milijun eura godišnje, a ugovor je potpisan na dvije godine s opcijom produženja na još jednu.

Sammir je ugovorom od milijun eura postao najplaćeniji igrač u maksimirskoj svlačionici ispred glavnih igrača poput Juniora Fernandesa (900.000 eura godišnje) i drugih. Nogometaš rođen u Brazilu stiže iz kineskog kluba Hangzhou gdje je imao godišnju plaću od šest i pol milijuna eura godišnje.

Novi-stari ofenzivac Dinama ima 29 godina, ima nekoliko zrelih godina pred sobom, a posljednji je put nastupao za Modre od 2006. do 2014. godine, dok je za Vatrene upisao sedam nastupa.

Iz Dinama su otkrili kako će svečano potpisivanje Sammirovog ugovora biti u petak, 20. siječnja u 22.30 sati u Zračnoj luci Franje Tuđmana.

Sjajan ugovor u svakom slučaju, upravo onakav kakav zaslužuje igrač koji bi trebao predvodnik napada na prvo mjesto i obranu naslova hrvatskog prvaka.

Linker
24. travanj 2024 18:27