CROPIX
SENZACIONALAN TRANSFER

Spursi za 20 milijuna kupili Halilovića i Jedvaja! Tin odlazi na zimu, Alen za godinu dana

Riješili smo transfer Jedvaja i Halilovića, sve smo dogovorili s njihovim budućim klubom! S tim da ostaju kod nas, jedan od njih dvojice najmanje godinu dana, rekao je Barišić
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 30. lipanj 2013. 22:36

Ono što su Sportske novosti najavile, a još jučer je bio upitnik, danas je postalo uskličnik! Tin Jedvaj i Alen Halilović su prodani! To nam je kazao predsjednik Dinama Mirko Barišić.

- Riješili smo transfer Tina Jedvaja i Alena Halilovića, sve smo dogovorili s njihovim budućim klubom! S tim da ostaju kod nas, jedan od njih dvojice najmanje godinu dana.

U koji klub odlaze, radi se li o Tottenhamu?

- Dovoljno će biti kazati da odlaze... Ne bih s imenom kluba izlazio u javnost.

Je li već sve potpisano s kako vi kažete, budućim klubom?

- Pa, možemo kazati da je sve riješeno.

A stoji li informacija da će Dinamo inkasirati 20 milijuna eura na temelju tih dva transfera.

- Da, otprilike je ta cifra.

Kad smo već kod odlazaka, je li na izlaznim vratima i Šime Vrsaljko?

- Važemo najbolju ponudu, ali do 1. rujna će se sve riješiti.

Toliko Mirko Barišić. Dakle, sve je gotovo, Jedvaj i Halilović će preseliti na Otok. Iako je predsjednik Modrih bio zatvoren kad je u pitanju ime kluba, sve neslužbene informacije govore da će novi klub dvojice Dinamovih wunderkinda biti Tottenham, klub s White Haet Lanea gdje su s velikim uspjehom igrali Luka Modrić, Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar. Dinamo i Spurse vežu sjajni odnosi, pa je takav rasplet cijele priče zapravo logičan. Tin Jedvaj bi Dinamo trebao napustiti u zimskom prijelaznom roku kad će biti punoljetan, te lakše doći od radne dozvole. Alen Halilović je onaj koji će ostati 'još najmanje godinu dana’ .

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 15:20