Hanzamedia
VELIKA PODRŠKA DARIJU SRNI

STIPE PLETIKOSA BEZ DLAKE NA JEZIKU 'Rijeci i Dinamu fali širine u napadu, a greške Hajdukove obrane su - neobjašnjive'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 26. rujan 2017. 11:07

U HTV-ovoj emisiji 'Stadion' po prvi puta je gostovao Stipe Pletikosa umjesto uobičajenog gosta Joška Jeličića.

Odmah na početku emisije komentirao je slučaj dopinga koji je pogodio bivšeg kapetana Hrvatske Darija Srnu, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Siguran sam da je Darijo čist, uostalom prva četiri nalaza su mu bila čista, baš kao i šesti. Samo taj peti nije bio dobar, ali to je pouka svima da budu oprezni jer se lista nedozvoljenih sredstava stalno mijenja.

Nakon toga okrenuo se netom završenom kolu.

- Dinamu i Rijeci fali širine u napadu, pogotovo Dinamu. Nedostaje im igrač koji će njihovu inicijativu dovesti do realizacije. Što se tiče utakmice Hajduka i Lokomotive, bila je to odlična utakmica. Posebno su gosti dobro igrali obrambeno i onda razvijali kontre, a Hajdukova je obrana radila neobjašnjive greške.

- Nevjerojatno je da u tako pozitivnoj emociji Hajduk primi gol u posljednjim trenucima. Stipica je odlično branio cijelu utakmicu, ali je na kraju morao bolje reagirati i uhvatiti tu loptu koju je na kraju Capan pretvorio u izjednačenje.

Nastavio je o Rijeci:

- U Rijeci nisu skrivali ambiciju da žele igrati Ligu prvaka, ali su se prekasno pojačali. I naravno da tada dolazi do pada, a Slaven Belupo je momčad koja to iskoristi. Veliki sam fan Željka Kopića i mislim da radi sjajan posao.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 09:50