Mario Todoric / Hanza Media / Hanza Media
ENGLEZI SE RASPISALI

ŠTO JE ISTINA U PRIČI O ODLASKU PONAJBOLJEG IGRAČA HAJDUKA Nikakva službena ponuda nije stigla, ali u igri je još jedan Splićanima 'blizak' klub

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 21. studeni 2017. 10:55

Prema pisanju engleskoga tabloida The Sun, novi menadžer West Hama David Moyes, koji je naslijedio Slavena Bilića, u potrazi je za novim igračima. Na Moyesovoj listi je navodno ime Hamze Barryja, Hajdukova veznjaka kojega su zapazili na utakmicama Bijelih s Evertonom, a spominje se cijena od blizu 6 milijuna eura, što bi bio sjajan posao budući da je Gambijca ovoga ljeta Hajduk otkupio za samo 250 tisuća eura.

No, za sada, Hajduk nikakvu službenu ponudu nije dobio, a posao bi se eventualno mogao realizirati tek kada počne zimski prijelazni rok. Hamza je u posljednje vrijeme jedan od najkonstantnijih igrača Hajduka, vrijednost mu je po Transfermarktu narasla na 1,5 milijuna eura. Ove sezone je za bijele postigao jedan gol i ima tri asistencije.

Split, 211017.
Stadion Poljud.
 13. kolo HT Prva HNL-a , utakmica Hajduk - Dinamo.
Na fotografiji: Barry Hamza
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
CROPIX

U karijeri je odigrao 13 utakmica za reprezentaciju Gambije. Osim West Hama, Hamzu se povezuje i s Watfordom, očigledno je zapeo za oko engleskim klubovima nakon utakmica Hajduka i Evertona u kvalifikacijama za Europsku ligu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 05:20