Ante Vučemilović Šimunović
 Foto: Damir Krajac / CROPIX
TAKO JE ODLUČIO - ŽDRIJEB

SUDBINA SE IGRA S PRVOM MOMČADI HRVATSKE Rijeci opet sudi arbitar zbog kojega je cijeli grad bio na nogama, a gazda Mišković najavio odlazak iz HNS-a

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 22. veljača 2017. 13:28

Iako jest poštenija opcija, zna taj ždrijeb biti zeznut. I poigrati se sa sudbinom. Tako je ‘šešir’ ovaj put odlučio da će susret Intera i Rijeke suditi Osječanin Ante Vučemilović-Šimunović. Koji je svoju zadnju jesensku utakmicu odsudio u Maksimiru, kad je bio arbitar na derbiju Dinama i Rijeke.

Sjećate se, bilo je puno povika i repova, ‘zbog njega’ je Damir Mišković najavio napuštanje HNS-a, a Rijeka se podignula na ‘sve četiri’. Iako mu je najveći previd bio nedosuđeni kazneni udarac za Dinamo, Riječani su se više bunili. Zbog isključenja Gorgona, zbog nekih nedosuđenih prekršaja, jer, budimo realni, Vučemilović se općenito malo izgubio u toj utakmici.

Nakon što je Rijeka, odnosno Mišković, pokrenula priču oko promjena u sudačkoj organizaciji, Kukića je zamijenio Kulušić, on je uveo ždrijeb, a taj ždrijeb Rijeci je opet dodijelio Vučemilovića. Naravno, ne treba ništa prejudicirati, iskusan je taj osječki sudac, nema nitko razloga ne vjerovati kako će u Zaprešiću sve proći bez sudačkh repova.

I u Vinkovcima će dvoboj Cibalije i Dinama suditi Osječanin, Damir Batinić, dok će Ivan Bebek dijeliti pravdu u susretu Lokomotive i Osijeka, Dalibor Mlakar na Poljudu (Hajduk - Istra), a Marko Matoc u Koprivnici (Slaven Belupo - Split).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 14:43