REUTERS/Robert Pratta / REUTERS
NISTE NEDODIRLJIVI!

TOTALNI ZAOKRET Najvećim talentima Dinama i Hajduka umjesto naslovnih uloga prijete sporedne role: Kako su klinci izgubili status?

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 01. listopad 2016. 16:05

Uoči kolovoškog poljudskog derbija Hajduka i Dinama glavne role u najavi imali su velike nade Hajduka i Dinama Nikola Vlašić i Ante Ćorić. Uoči nedjeljnog derbija, 50-ak dana kasnije, obojica su upitni za startne postave svojih momčadi.

Ćorić nije bio u kadru za susret s Juventusom prošlog utorka, tako da bi za njega očito bio uspjeh i pomak da bude u konkurenciji za derbi, dok je Vlašić propustio posljednji susret s Cibalijom zbog lakše ozljede i vratio se u konkurenciju. Međutim, zna se da je nepisano pravilo kako se rijetko mijenja momčad koja pobjeđuje. Jer, naravno, nije isključeno da se obje velike zvijezde nađu u startnoj postavi nedjeljnog derbija, međutim nemaju više onaj čvrsti status kakav su imali na početku sezone.

Na jučerašnjem treningu Hajduka nije se moglo razaznati koga će Pušnik u nedjelju uvrstiti u početnu postavu, jasno je da će imati otvoreno pitanje s kim će se u prednjoj liniji suprotstaviti Modrima.

Dojam s tribina je da će Pušnik iz terceta Ohandza - Vlašić - Tudor jednoga sigurno ostaviti na klupi, trenerova je procjena kome će od početka ukazati povjerenje. Na stoperskoj poziciji uigravao se tandem Nižić - Šimić, dok su Sallas i Jefferson kreirali tandem zadnjih veznih. Dobro raspoloženi hajdukovci jučer su proslavili i Ismajlijev 20 rođendan, a potom su nakon večernjeg treninga svi zajedno otišli na malonogometnu utakmicu Split Tommyja kontra Potpićana.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 09:00