CROPIX
DVA DEBAKLA U NIZU

TRENER DINAMA NE ŽELI DATI OSTAVKU 'Preuzimam odgovornost, ja sam kriv za ovo! Igračima ću sutra reći sve što imam, pali smo u krizu...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. travanj 2017. 22:44

Dinamo je nakon punih 12 godina suočen s gubitkom naslova prvaka Hrvatske, a jedan od najzaslužnijih za takvo stanje stvari je bugarski trener Ivajlo Petev.

Nakon šokantnog 2:1 poraza protiv Slaven Belupa, vidno razočarani Petev je prokomentirao blijedu predstavu u Koprivnici.

"Mislim da smo bili bolji, ali ova utakmica nije ispala kako smo htjeli. Šteta što smo primili ta dva gola iz dva-tri udarca na gol".

Dinamo je upisao dva poraza u nizu i to u razmaku od tri dana, što nikako nije uobičajena situacija, pa je pitanje novinara bilo razmišlja li trener o davanju ostavke na mjesto glavnog trenera:

"Ne. Nije moj posao razmišljati o tome, postoje ljudi koji to odlučuju. Ja preuzimam odgovornost, kriv sam za ovo, a igračima ću sutra reći što imam. Nakon Lokomotive smo pali u krizu, to je jasno. Nemam sad konkretne stvari o čemu se sve radi. Ne bojim se ničega. Bojim se samo kad sam bolestan", prenosi Dinamova službena stranica izavu bugarskog trenera, čiji igrači, spomenimo i to, u prvih 45 minuta u Koprivnici nisu napravili niti jedan jedini prekršaj.

Treneru Slavena Željku Kopiću pao je veliki teret s leđa, prekinuo je niz od devet kola bez pobjede i to na kakav način, baš protiv Dinama u kojem je kao junior bio kapetan i veliki talent.

"Uoči ove utakmice rekao sam da je naša ultimativna obveza bacanje na glavu u svim utakmicama do kraja sezone. Uložili smo maksimalnu količinu trke, agresivnosti, intenziteta, duela, tranzicija prema naprijed. Prvo poluvrijeme izuzetno dobro, drugo smo se uvukli prema nazad jer je teško tim intenzitetom igrati fazu obrane 90 minuta. No, uspjeli smo u našim nastojanjima, sretan sam i ponosan radi igrača i čestitam im na ovoj utakmici. Presretan sam, draga mi je ova pobjeda", rekao je Kopić.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Uskoro opširnije...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. svibanj 2024 05:25