Zdravko Mamić
 Ronald Gorsic / CROPIX / Ronald Gorsic / CROPIX
TEMA KOLIKOO VAM SRCE ŽELI

'UDOBNO SE SMJESTITE JER ŠOU USKORO POČINJE!' ZDRAVKO MAMIĆ SAZVAO IZVANREDNU PRESS KONFERENCIJU Što će reći i kakvu poruku ima ovaj put?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. rujan 2017. 19:22

'Udobno se smjestite jer uskoro počinje predstava', otvorio je Zdravko Mamić svojedobno jednu press konferenciju za novinare, a što nas čeka ovaj put, ostaje za vidjeti. Naime, Dinamov savjetnik, Zdravko Mamić sazvao je izvanrednu press konferenciju za srijedu s početkom u 13.00 sati. Mamić će se javnosti obratiti s maksimirskog stadiona, a točna tema razgovora i motiv sazivanja konferencije još uvijek nije poznat.

Ipak, kao i uvijek kada je Mamić u pitanju tema je pregršt. Osim mogućeg sportskog dijela i neuspješne misije Dinamo u kvalifikacijama za Europsku ligu, tu je i onaj 'politički' dio, odnosno sudski proces na kojem mu je u Osijeku do kraja suđenja zabranjen ulazak.

Emica Elvedji / CROPIX
Emica Elvedji / CROPIX / CROPIX

Podsjećamo, Zdravku Mamiću nije dopušteno da uđe u zgradu suda s obzirom da je odlukom sudskog vijeća pod predsjedanjem Darka Krušlina, zbog učestalog i opetovanog narušavanja reda u sudnici, udaljen sa suđenja do okončanja dokaznog postupka. Pravosudni policajci Mamiću su objasnili da ne može ući ni u zgradu, nakon čega je on mirno izašao van i dao izjavu medijima.

Ranije je Mamić napadnut u Dalmaciji i bio ranjen u Bosni i Hercegovini...uglavnom tema koliko vam srce želi, a na što će se referirati Dinamov savjetnik, ostaje za vidjeti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 13:44