CROPIX
REMI PRVOG KOD POSLJEDNJEG

LUDA UTAKMICA U PULI: HRABRA ISTRA NA GROZNOM TERENU OSVOJILA BOD PROTIV DINAMA Sigali isključen, poništen gol Vojnovića u samoj završnici

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. rujan 2017. 11:30

ISTRA 1961 - DINAMO 0:0

ISTRA 1961: Ivušić - Escoval, Mitrevski, Bertoša - Hadžić, Puclin, Grujević, Čuljak - Ofosu, Vojnović - Matjaž

DINAMO: Livaković - Stojanović, Sigali, Benković, Sosa - Doumbia - Soudani, Antolić, Moro, Olmo - Henriquez

--------------------------------------------------

Dinamo je na gostovanju kod Istre odigrao 0:0 te tako propustio pobjeći Rijeci, koja je sinoć odigrala samo 1:1 kod Slaven Belupa, na šest bodova razlike.

Utakmica je prije početka čak u jednom trenutku bila upitna zbog velikog nevremena koje je pogodilo Istru, no nakon pregleda terena kapetani obiju momčadi i sudac Matoc odlučili su da se utakmica ipak odigra.

U 29. minuti velika prilika za Istru. Matjaž je ostao sam na ubačaj Mitrevskog. Stoperi Dinama su ga htjeli uhvatiti u zaleđu, no Doumbia je tamo zaostao u izlaženju pa je napadač domaćina ostao sam, ali i pucao preko gola.

Henriquez je u 61. minuti promašio veliku priliku. Soudani je s desne strane ubacio u sredinu odakle je Angelo pucao u drugi kut, ali otišla je lopta pored gola.

I kada se činilo kako će utamkica završiti bez prevelikih uzbuđenja, završnica nam je donijela dva velika trenutka.

U 86. minuti Doumbiji je pobjegla lopta, dohvatio ju je Ofosu i s centra krenuo prema golu. Sigali ga je srušio s leđa, a Matoc zaustavio igru i pokazao Argenitncu put ka svlačionici.

Samo minutu kasnije Zabio je Vojnović glavom nakon ubačaja, ali pomoćni je sudac podigao zastavicu. Negodovali su domaćini jer se činilo kako su svi u liniji, no sudac je presudio da je u pitanju zaleđe i poništio gol.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 23:53