Zagreb, 170810.Maksimir, igraliste Hitrec-Kacijan.Prvi trening novog trenera Dinama Vahida Halihodzica.Na fotografiji: Halihodzic sa igracima.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX
BUTINA I TOMIĆ 'OUT'!

Vahid Halilhodžić: Zdravko Mamić sigurno mi neće određivati sastav

Dinamo je raskinuo ugovore s Tomislavom Butinom i Antom Tomićem
Piše: ArhivaObjavljeno: 17. kolovoz 2010. 16:04

Novi trener Dinama Vahid Halilhodžić odradio je jutros prvi trening sa svojom novom momčadi, a iza podneva je predstavljen kao pojačanje kluba iz Maksimirske. Bivši izbornik Obale Bjelokosti bit će najskuplji trener u povijesti Dinama sa plaćom od 800.000 eura.

- Hvala upravi kluba što mi je ponudila tako bogat ugovor. No, ja sam bogat čovjek i ovdje nisam zbog novca. Znam što Dinamo ovdje znači ljudima odavde i mislim da Imam sve predispozicije da uspijem napraviti rezultat - započeo je legendarni igrač Veleža.

O ciljevima Plavih trener je rekao:

- Moj je glavni cilj da Dinamo odveden u Ligu prvaka. Momčad za Ligu prvaka slaže se nekoliko godina, ali ne znam hoću li toliko ostati... Vidim da je ovdje stolica vrlo klimava... - našalio se i na svoj račun Halilhodžić te nastavio: - Želim najprije radom i pobjedama vratiti samopouzdanje momčadi.

Novinare je zanimalo i kako je prošao sastanak Zdravka Mamića i pojačanja na klupi.

- Zdravko jako voli ovaj klub. Pričao sam s njim pet sati, a ubuduće ćemo također razgovarati o nogometu. No, Mamić neće određivati tko će igrati, to ćemo činiti ja i moji suradnici.

O budućnosti kluba rekao je:

- Još ne znam dovoljno o momčadi da bih mogao pričati o pojačanjima. Gledam neke snimke... Ne znam niti koji igrači bi mogli doći. Za oko tri mjeseca vidjet ćete moj 'potpis' na igri Dinama.

Uskoro video-prilog!

Linker
25. travanj 2024 13:55