CROPIX
TRAŽI SE NASLJEDNIK

VELIKA ANKETA SPORTSKIH NOVOSTI Pomozite nogometnom divu s Poljuda i izaberite novog trenera Hajduka između 12 uglednih imena!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. prosinac 2016. 14:12

Marijan Pušnik nije više trener Hajduka nakon što je u četvrtak ugovor s njim sporazumno raskinut, izvijestio je sportski direktor Hajduka Mario Branco na izvanrednoj konferenciji za novinare.

Raskid ugovora s Pušnikom uslijedio je jutro nakon što je u četvrtfinalu Hrvatskog kupa Split sa 2:1 pobijedio Hajduk i tako ga eliminirao iz tog natjecanja.

"Pušnik je profesionalno i stručno obavljao svoj posao, puno više nego što je možda vidljivo kroz rezultate prve momčadi. Ugradio je puno i u rezultate druge momčadi i juniora," rekao je Branco.

Slovenski stručnjak u Hajduk je došao početkom lipnja i u 26 službenih utakmica ostvario je 16 pobjeda, pet neriješenih ishoda i pet poraza.

Pušnik se na službenoj stranici Hajduka zahvalio svim suradnicima, radnoj zajednici, navijačima Hajduka, a posebice Torcidi.

"Ugovor je džentlmenski raskinut, rastajemo se prijateljski, a ja ću uvijek ostati dio cijele ove priče, Hajdukov navijač," rekao je Pušnik.

Do imenovanja novog trenera momčad će od danas voditi stručni stožer Hajduka II, navodi se na klupskoj stranici, a mi vas pitamo - tko bi trebao biti novi trener Hajduka?

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 15:46