Srdjan Stevanovic/Getty Images / Getty Images
SVI ŠUTE

VELIKE NAJAVE PRETVORILE SE U ŠUTNJU IO Dinama 'omertom' odgovorio na najavu gradnje stadiona!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. kolovoz 2016. 22:16

Danas je u Maksimiru održana sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo no na kojoj nije bilo niti riječi o projektu izgradnje stadiona!

"Idemo konačno napraviti svoju infrastrukturu! Želimo riješiti i to pitanje. Napravili bismo svoj novi stadion. Ali, dobro, nećemo sad o tome previše, u ponedjeljak ćete saznati više detalja. Mi bismo sami financirali izgradnju novog . Naći ćemo , moramo samo riješiti zemljište. To je veći problem nego izgradnja stadiona. No, ajde da se svi malo strpimo, u ponedjeljak će stići konkretnije informacije" poručio je u subotu za SN Mirko Barišić no nakon toga uslijedila je - omerta.

Odnosno, o stadionu ni riječi. Uostalom, evo priopćenja kluba nakon IO-a, kojeg prenosimo u cijelosti, a detalje oko stadiona, valjda, saznat ćemo u sljedećim danima. Ili će i ova priča baš kao i sve dosad, postati samo jedno poglavlje u nikad okončanoj priči s radnim naslovom: Novi stadion.

"Izvršni se odbor sastao u ovom dijelu natjecateljske sezone, nakon kvalifikacija za Ligu prvaka te nakon sedam kola prvenstva Hrvatske, kako bi prošao nekoliko točaka dnevnog reda:

1. Rezime dosadašnjih transfera i financijske konstrukcije
2. Plasman u Ligu prvaka
3. Plan tijekom grupne faze Lige prvaka

Podsjetimo, Modri su ove sezone pod vodstvom trenera Zlatka Kranjčara četvrti put ušli u grupnu fazu najljepšeg nogometnog natjecanja te od početka kvalifikacija nisu upisali niti jedan poraz. Dinamo je do mjesta u Ligi prvaka stigao nakon pet pobjeda i jednog remija kroz kvalifikacije, a ždrijebom skupina smješten je u grupu H gdje će igrati s velikanima Juventusom, Lyonom i Sevillom.

Također, nakon odigranih sedam prvenstvenih kola Modri su i dalje neporaženi te su do sada ostvarili šest pobjeda i jedan remi u MAXtv Prvoj ligi. Dinamo je tako u natjecateljskim utakmicama ove sezone neporažen što bi značilo da ima zadovoljavajući niz od 13 utakmica bez poraza.

Plasmanom u grupnu fazu Lige prvaka i juniorska je momčad Dinama dobila mjesto u grupnoj fazi Lige prvaka mladih gdje će se drugu godinu zaredom boriti s jakim europskim momčadima i vršnjacima iz Juventusa, Lyona i Seville", stoji na službenim stranicama Dinama.

Linker
26. travanj 2024 20:10