Tom Dubravec / Hanza Media / Hanza Media
TEŠKA SITUACIJA

VELIKI PROBLEMI ZA CARRILLA UOČI VELIKOG JADRANSKOG DERBIJA NA POLJUDU Kapetan ima virozu, a Ante Erceg još uvijek nije siguran u nastup

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 14. rujan 2017. 21:45

Kapetan Hajduka Zoran Nižić ima povišenu temperaturu, virozu i zbog fibre nije trenirao, baš kao što i Ante Erceg još uvijek nije siguran u svoj nastup protiv Rijeke jer je u utakmici s Osijekom ozlijedio rame, zasad se ne izlazi s detaljima težine ozljede, prenosi Slobodna dalmacija.

Vjeruje se da bi obojicu trebalo osposobiti za jadranski derbi, jer bio bi to veliki udarac ambicijama Hajduka da zaigraju bez kapetana i novog reprezentativca u obrani, te u napadu razigranog ofenzivca s lijeve strane.

Split, 060517.
Stadion Poljud.
Utakmica 1. HNL, 32. kolo izmedju HNK Hajduka i NK Osijeka.
 Na fotografiji: Zoran Nizic, Zvonimir Kozulj, Marko Cosic.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Nižić i Erceg nisu jedine boljke "bijelih", ali su svakako aktualne i najveće. T. Bašić i Pešić još uvijek nisu u punom pogonu, Bašića se baš čeka da osvježi vezni red, a Pešića nije bilo ni u Osijeku da pojača konkurenciju, dočim su otprije ozbiljnije ozlijeđeni Futacs i Carbonieri. Prvi neće zaigrati ove jeseni, a potonji je ozlijedio gležanj i vrijeme oporavka se mjeri – tjednima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 15:16