Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
PRVI PROFESIONALNI UGOVOR

VELIKI ŠPANJOLSKI TALENT PRODUŽIO VJERNOST MODRIMA 'Smatram da je ovo veliki korak'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. kolovoz 2016. 16:15

Mladi španjolski talentirani nogometaš Dani Olmo potpisao je četverogodišnji ugovor s zagrebačkim Dinamom.

Olmo je u Dinamo došao prije dvije godine iz omladinskog pogona Barcelone, a kako je prije nekoliko mjeseci navršio 18 godina, čelnici kluba su mu odlučili ponuditi profesionalni ugovor.

- Jako sam zadovoljan što nastavljam karijeru u Dinamu i što sam obnovio ugovor s hrvatskim prvakom. Smatram da je ovo veliki korak u mojoj karijeri i da ću još više napredovati. Osjećam se odlično i spremno, vidim to po treninzima i utakmicama - izjavio je 18-godišnji Španjolac.

Zagreb, 220816.
Stadion u Maksimiru.
Konferencija za medije Danija Olma povodom potpisivanja ugovora sa GNK Dinamom.
Na fotografiji: Dani Olmo, Tomislav Svetina.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX

Zadovoljstvo poslom je izrazio i direktor Dinama Tomislav Svetina.

- Želim se zahvaliti, u svoje i ime kluba, Daniju na povjerenju i ostanku ovdje. Strašno me veseli da je jedan igrač iz Barcelone došao i želi ostati u Dinamu. Suigrači i treneri u superlativima govore o Daniju, a na njemu je danas-sutra pokaže to na terenu - rekao je Svetina koji je naglasio da će klub, kao i dosad, intenzivno raditi na razvoju mladih igrača.

- Dani je jedan od igrača iz 1998. godišta, a sigurni smo kako će nam ti talenti donijeti puno radosti u budućnosti. Naši klinci opasno kucaju na vrata prve momčadi, neki od njih su već važni igrači seniorske momčadi. Tu imamo Ćorića, Benkovića, Sosu, Gojaka, Olma, Kneževića, nešto stariji je Pavičić. To je naš cilj, naša nogometna filozofija - zaključio je Svetina.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 14:11