CROPIX
SLIJEDE OŠTRE SANKCIJE

VIDEO: CIJELA HRVATSKA JE VIDJELA ŠTO SE DOGODILO Gdje su bili redari? Gdje policija? Hajduku prijeti kazna kakvu ove sezone nismo vidjeli u HNL-u

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 12. ožujak 2017. 09:43

Nakon golemih sigurnosnih propusta, pri čemu je najšokantnije bilo gledati bijeg suca Marija Zebeca da spasi glavu pred gledateljem koji je utrčao na teren sa sjeverne tribine oboružan šipkom te je krenuo za arbitrom, a redara ni policije nigdje, Hajduk nema što drugo očekivati nego da će dobiti kaznu jednu utakmicu pred praznim tribinama.

Još lani splitskom klubu je ispražnjen sjever, pa se Torcida na susretu s Interom preselila na jugoistok, a kako se to sve kumulira, i budući da je osim upada navijača Hajduka u teren bilo i drugih izgreda i kršenja propisa, disciplinski sudac Saša Pavličić-Bekić zapravo nema izbora. Njegove odluke ovise i o izvještaju delegata, ali i sve je sam vidio, kao i cijela država. Odluku bi trebao donijeti u srijedu.


fan attacks referee

Budući da sad Bijeli imaju dva gostovanja, odluku Disciplinskog suca stići će proanalizirati i Komisija za žalbe, bude li žalbe, pa s dosta vjerojatnosti možemo najaviti da će 8. travnja sa Slavenom Belupom susret biti odigran na praznom Poljudu. Hajduk je jednostavno dotjerao do toga, do kazne za stupanj više od pražnjenja jedne tribine.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 19:40