CROPIX
OSTALI PRED TELEVIZORIMA

VIDEO: DOĐE VIKEND I NEMA IH NIGDJE Riječani, klub vam se bori za naslov prvaka!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. listopad 2016. 14:08

Na Dinamova tri boda protiv Cibalije na Rujevici su odgovorili na isti način - pobjedom. Možda ne onako uvjerljivo kako se očekivalo u najavi utakmice zbog načina na koji je Rijeka igrala u zadnje vrijeme, ali petu uzastopnu i itekako vrijednu za zadržavanje šest bodova prednosti ispred Modrih.

Jedan jedini i pobjednički gol djelo je Franka Andrijaševića, a koliko vrijede takve pobjede, pogotovo u borbi za naslov s Dinamom, najbolje zna Matjaž Kek.

- Izuzetno bitna i važna pobjeda koja mi je strašno draga, možda i više od nekih velikih u ovoj sezoni. Čestitke igračima i pogled prema naprijed i Kupu. Ovo su utakmice koje su vrlo bitne, vidjeli ste da je suparnik bio organiziran, ali imali smo dovoljno pameti i dočekali taj svoj trenutak za tešku, ali slatku i zasluženu pobjedu - rekao je Kek.

U cijeloj priči pomalo čudi tek jedna stvar. Rijeka je prva nakon 13. kola, ali hoće netko upozoriti Riječane da se njihov klub bori za naslov prvaka i da je uoči utakmice sa Zaprešićanima imao šest bodova prednost ispred Dinama?

Istina, sve više ljudi na gradskim žilama kucavicama priča o nogometu, ali onda dođe vikend i - nema ih nigdje. U nedjelju je na Rujevici bilo 4011 gledatelja, dakle, otprilike 1500 sjedalica bilo je prazno, većinom na istočnoj tribini što bi bilo, možda, razumljivo da je padala kiša. Ali, ništa, ni vjetra ni padalina ni hladnoće, odlično vrijeme za nogomet. Očito su ostali pred televizijom... Šteta.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 22:10