FOTO: Tomo Ničota
IZ MORAVSKIH TOPLICA

VIDEO, FOTO: PRIPREME DINAMA S LICA MJESTA Pogledajte kako treniraju Modri, Petev pozvao jedno novo ime, uskoro stižu Pivarić i Soudani

Nogometaši Dinama pripremaju se u Moravskim Toplicama za novu sezonu u kojoj će po prvi put nakon dugo vremena biti lovac, a ne lovina. Uvjerite se kako to izgleda s lica mjesta.
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 24. lipanj 2017. 17:02

Na popisu igrača koje je poveo na pripreme u Sloveniju nalazi se i jedno novo ime. Riječ je o Dinku Horkašu, mladom, 18-godišnjem vrataru, koji je nekidan potpisao novi trogodišnji stipendijski ugovor s Modrima. Branio je prošle sezone za juniore i drugu momčad, na njega u Maksimiru idućih godina ozbiljno računaju.

Tako sad Petev u Moravskim Toplicama ima četvoricu vratara: uz Livakovića i Zagorca tu je, naravno, i Mikulić. Inače, zanimljivo je, prijašnjih su godina Dinamovi treneri na pripreme uvijek vodili nekoliko mladih igrača koji ne konkuriraju za momčad, ali su tu “za nagradu” ili kao zalog za budućnost. Petev takvih, izuzev Horkaša, nema. Svi koji su ovdje se više-manje ravnopravno bore za pozicije, nekima su šanse veće, nekima manje, ali, sve u svemu, svatko se može izboriti ako se dokaže.

Dakle, Dinamov je trener u Moravske Toplice poveo sljedeće igrače: Dominik Livaković, Danijel Zagorac, Marko Mikulić, Dinko Horkaš, Borna Sosa, Domagoj Antolić, Angelo Henriquez, Marcos Guilherme, Amir Rrahmani, Amer Gojak, Armin Hodžić, Domagoj Pavičić, Sammir, Dani Olmo, Leonardo Sigali, Ante Ćorić, Bojan Knežević, Filip Benković, Nikola Moro, Ivan Fiolić, Petar Stojanović, Marko Lešković, Dino Perić, Alexandru Matel, Junior Fernandes. Već smo spomenuli da Pivarić i Soudani dolaze kasnije...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 23:56