Screenshot: YouTube
UZBURKANE STRASTI

VIDEO: HAJDUK JE INSTITUCIJA S KOJOM NEMA ŠALE Evo kako su se susjedi ispričali Splićanima zbog teških uvreda

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. ožujak 2017. 14:12

Igrači i stručni stožer Haduka II brutalno su ovoga vikenda izvrijeđani na gostovanju u Kaštel Starom. Derbi 21. kola Treće HNL Jug protiv Vala završio je pobjedom gostiju od 2:1, ali pravo slavlje gostiju spriječili su domaći navijači.

Čule su se svakakve uvrede pri odlasku hajdukovaca s terena ('Gubo gubava! Nikad nećete bit prvi, zato Dinamo i je tu di je!'), ali Hajduk je prevelika institucija da bi takav ispraćaj prošao bez isprike.

Uprava HNK Val poslala je danas službeno priopćenje Hajduku, koje prenosimo u cijelosti.

"Poštovani, obraćamo se upravi HNK Hajduk, na čelu s predsjednikom Ivanom Kosom, te svim sudionicima susreta Treće HNL jug između Vala i Hajduka II povodom pisanja raznih medija o nedoličnom ponašanju dijela publike nakon spomenutog susreta.

Ispričavamo se u ime svih članova i navijača našeg kluba zbog ponašanja nekoliko pojedinaca te želimo ukazati da se radi o izoliranom incidentu koji ne može i ne smije ugroziti dugogodišnje prijateljske odnose dvaju klubova, pogotovo kad znamo koliko je Hajdukovih igrača kroz povijest poniklo u našem dvorištu, ali i koliko je splitski klub pomogao nama.

Hajdukovci su uvijek dobrodošli, kako u Kaštela tako i u HNK Val, i nužno je da se u vlastitom susjedstvu osjećaju ugodno pa ovaj slučaj želimo što prije zaboraviti. U nadi da će se suradnja i dobri odnosi nastaviti srdačno vas pozdravljamo, Uprava HNK Val.

Linker
24. travanj 2024 14:08