Srdjan Vrancic / Hanza Media / Hanza Media
PROPUŠTENA PRILIKA

VIDEO: MATJAŽ KEK IMA ZA ČIME ŽALITI NAKON SERIJE PROPUŠTENIH PRILIKA I 'NESPRETNOG' REMIJA 'Kako da na kraju budem zadovoljan...'

Hrvatski nogometni prvak Rijeka u susretu 10. kola nije uspio kao gost u Koprivnici svladati Slaven Belupo. Susret je završio rezultatom 1:1 nakon što je Rijeka povela golom Hebera.
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 24. rujan 2017. 10:29

Treneri su odvojeno izašli pred novinare. Željko Kopić nije skrivao zadovoljstvo, a istaknuo je da su njegovi igrači u nekim izjavama riječkih nogometaša nakon prve utakmice na Rujevici pronašli i dodatnu motivaciju.

Konkretno, netko od Riječana rekao je da je Slavenu bolje igrati s probušenom loptom s obzirom na organizaciju igre u napadu...

- Mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu. Dobro smo se pripremili, znali smo da moramo raditi jako intenzivan pritisak na zonu lopte. Energetski smo bili jako dobri bez obzira na Kup kojeg smo igrali u srijedu, a jako sam sretan što smo uspjeli isprovocirati i podršku gledatelja. Nije lako vratiti se kad gubiš protiv Rijeke, mi smo u tome uspjeli - rekao je Kopić.

Trofejni Rijekin trener žalio je za prilikama koje je njegova momčad propustila u prvom remiju sezone.

- Čestitam Slavenu, opet su pokazali tu njihovu agresiju kao i u ranijim međusobnim utakmicama. Mi smo konačno prvi došli do prednosti, ali nismo smjeli dobiti još jedan gol iz prekida. Slažem se da bismo u napadu morali biti opasniji i iskoristiti prostor koji nam se otvara. S druge strane, opasno je kad suparniku otvoriš tako puno prostora. Normalno da na kraju ne mogu biti zadovoljan rezultatom - izjavio je Matjaž Kek.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 11:35