Matija Djanjesic / CROPIX / CROPIX
TRILER NA RUJEVICI

VIDEO: POGLEDAJTE FANTASTIČAN GOL ZA TRIJUMF RIJEKE Trener Belupa ogorčen nakon utakmice: 'Odmah ću vam reći nešto što mi leži na srcu...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. ožujak 2017. 20:18

Osmijeh na licu Matjaža Keka nakon utakmice puno je rekao koliko mu je značila pobjeda protiv Slavena Belupa.

- Uz jedan veliki voljni moment na igralištu, uza sve probleme koje smo imali kroz utakmicu, mislim da smo zasluženo pobijedili u trileru koje je sretno za nas završio. Vjerovali smo da možemo preokrenuti, radili pogreške, ali pobijedili protiv izuzetno korektnog suparnika - rekao jeKek u svom izlaganju nakon utakmice i realno priznao da su Bijeli u završnim minutama bili miljenici Fortune.


- Veliki pritisak je bio na igrače, ali odradili su to s velikom željom. U toj želji ima problema i pogrešaka… Zašto pritisak? Zato što smo na 15. mjestu! Igrači svaku utakmicu znaju da igraju za velike stvari, sa svih strna se nešto piše, govori, a sve momčadi protiv nas žele pobijediti najbolju momčad u državi. Nisu svi naviknuti igrati za prvaka i to se u nekim utakmicama i vidi, ali vidi se i kvaliteta. Na ovakvim utakmicama, a bit će ih možda još, moraš izazivati taj poljubac sreće - dodao je trener Bijelih.


Na utakmicu se osvrnuo i Željko Kopić koji je u trominutnom monologu rekao što mu je na srcu.


- Zasmetale su mi najave da Slaven Belupo igra za nekog drugog, da ćemo se baciti na glavu ili da se Željko Kopić želi dokazati. Kopić ima svoj klub i svoje igrače s kojima naporno radi. Uzeli smo bod na Poljudu, doma smo pobijedili Hajduk, protiv Dinama vodili na Maksimiru do 94. minute, a završilo je 1:1, pa iduće dvije utakmice minimalno izgubili. To nema veze s Rijekom ni s gospodinom Kekom, analiza utakmica je za svakog suparnika jednaka, a mislim da su to komplimenti za mladog trenera koji želi prenijeti na svoju momčadi nogomet kakav smo danas igrali. Svi su mogli uživati u duelima, intenzitetu, agresivnosti… - rekao je Željko Kopić i čestitao Rijeci na pobjedi pa poručio da će se njegova momčad protiv svakoga do kraja prvenstva bacati na glavu.


- Tko više zasluži do kraja prvenstva neka bude prvak. Slaven Belupo će se u još jednoj utakmici i protiv Rijeke i protiv Dinama, ali i svakog drugog suparnika, bacati na glavu. To je moj način shvaćanja života i nogometa, odnosno odgovornosti prema klubu koji me plaća i drži za trenera, odnosno prema mojim igračima koji svakim danom žele napredovati - zaključio je Kopić.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Minute su ih dijelile do katastrofe, a onda - Marko Vešović! Ne samo da je pogodak za televizijsku razmjenu, nego je i itekako važan. Naime, da je ostalo neriješeno, Dinamo bi se Rijeci primakao na dva boda i posve zakomplicirao prvenstvo... Ovako, Riječani lakše dišu.

Braniči Slavena Belupa nisu uspjeli očistiti jednu loptu iz svog kaznenog prostora pa je Andrijašević glavom spustio za Vešovića koji je iskosa s desne strane sjajno potegnuo u gornji lijevi kut nemoćnog Blaževića.

POGODAK POGLEDAJTE U VIDEU!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 12:20