Na fotografiji: nedosuđeni pogodak iz jedanaesterca, lopta je prošla kroz mrežu te sudac nije priznao gol.
 Foto: Ante Cizmic / CROPIX
VELIKI PREVID

VIDEO: POGLEDAJTE NEVIĐENU SUDAČKU POGREŠKU IZ DRUGE HNL O KOJOJ ĆE SE JOŠ DUGO PRIČATI Kako je moguće da sudac ovo nije vidio?

Ni dan kasnije ne smiruju se strasti nakon velikog sudačkog previda u utakmici 12. kola Druge HNL između Dugopolja i Sesveta.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. listopad 2016. 11:32

Podsjećamo, sudac Tino Krečak je oštetio Sesvete ne priznavši im čisti pogodak iz jedanaesterca, a sve zbog šuplje mreže.

Derbi utakmicu na žalost je zasjenio nevjerojatan događaj iz 70. minute. Sudac Tino Krečak nije vidio čisti pogodak Aralice s bijele točke. Napadač gostiju svladao je Picka, no lopta se nije zaustavila u mreži nego je pronašla rupu i prošla kroz nju, te udarila u zid iza gola.

Split, 221016.
Stadion Hrvatskih vitezova.
Utakmica 12. kola 2. HNL izmedju NK Dugopolje i NK Sesvete.
Na fotografiji: nedosudjeni pogodak iz jedanaesterca, lopta je prosla kroz mrezu te sudac nije priznao gol.
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Očito je to prevarilo glavnog suca kojem ni pomoćnici ništa nisu signalizirali, pa je Krečak pokazao na ispucavanje za domaćeg vratara, na očaj gostujućih igrača. Uzalud su pokazivali sucu pukotinu u mreži, Krečak je ostao pri svome te se dvoboj nastavio. A bio je odličan i prava je šteta što će umjesto o igri svi govoriti ovom nevjerojatnom previdu.

NEPRIZNATI GOL IZ JEDANAESTERCA POGLEDAJTE NA 0:50

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. travanj 2024 10:51