CROPIX
REMI U SPLITU

VIDEO: ŠOKANTNO NA POLJUDU Almeida ušao i zabio pa u 90. donio i preokret, no Lokosi slave gol Capana u 93.! Na kraju umalo opća tučnjava na terenu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. rujan 2017. 14:00

HAJDUK - LOKOMOTIVA 2:2 (Almeida 73', 90', Krstanović 65', Capan 90'+3)

HAJDUK: Stipica, Memolla (od 71. Juranović), Lopez, Nižić, Tudor, T. Bašić (od 71. Almeida), Radošević, Savvas (od 46. Teklić), Said, Hamza, Erceg

LOKOMOTIVA: Šemper, Musa, Majstorović, Kolinger, Karačić, Capan, Šunjić, Ivanušec, Majer (od 75. Chago), Burić (od 80. Capan), Krstanović (od 68. Radonjić)

--------------------------------------------------------------

U drugom nedjeljnom susretu HNL-a Hajduk i Lokomotiva odigrali su 2:2 na Poljudu. U 14. minuti velika prilika za goste! Pobjegao je Krstanović obrani Hajduka i izbio sam pred Stipicu, ali točno u trenutku udarca s nekih osam metara malo iskosa s lijeve strane zasmetao mu je u zadnji trenutak Tudor i lopta je otišla pored suprotne stative.

Hajduk je velikom prilikom uzvratio u 35. minuti. Nakon ubačaja Tome Bašića, Nižić je pogodio stativu, a nakon toga je i Erceg pucao iz gužve, ali je s crte loptu uspio odbiti Šunjić!

U 44. minuti Stipica brani novu veliku priliku Lokomotive. Izbio je Ivanušec potpuno sam pred golmana Hajduka nakon što je vukao kontru od samog centra i gađao u lijevi kut, ali fantastično je to obranio Stipica.

Gosti su poveli u 65. minuti, a strijelac je bio Krstanović. Sjajna asistencija Karačića koji je iskosa s desne strane dao nisku loptu 'kroz obranu' Hajduka. Lopta je pobjegla Nižiću koji je uklizao, a Krstanović je na drugoj stativi samo pospremio loptu u mrežu za svoj ukupno deseti gol Hajduku u HNL-u s pet različitih klubova.

U 72. minuti trener Hajduka Joan Carrillo vadi Memollu i Tomu Bašića, a uvodi Juranovića i Almeidu. Upravo je ovaj posljednji svojim prvim dodirom s loptom nekih minutu kasnije uspio izjednačiti rezultat. Centrirao je Hamza s lijeve strane, a Said spustio glavom loptu za Almeidu, koji je sa šest metara nogom poslao u mrežu.

Almeida je izazvao divljenje tribina u 80. minuti kada je odlično prsima primio jednu dugu loptu pa dvojicu gostujućih stopera prevario 'sombrerom', no onda njegov je pokušao iz okreta ipak uspio obraniti Šemper.

Vidjelo se kako je Almeida željan igre i popravka dojma pred svojim navijačima koji su ga izviždali na prošloj utakmici. Portugalac je u 90. minuti izazvao potpunu ludnicu na Poljudu kada je zabio za 2:1. Said je izveo korner s desne strane, a Almeida ostao sam na sedam metara i glavom zabio za činilo se pobjedu, no samo dvije minute kasnije Radonjić je ubacio jednu neugodnu loptu koja je nekako pobjegla Stipici, a Capan ju na drugoj stativi uspio ugurati u mrežu.

Na kraju susreta Said se umalo potukao sa svima oko sebe. Umiješali su se svi suigrači i bilo je nekoliko žestokog naguravanja koje se nekako smirilo kada je glavni sudac Batinić odsvirao kraj susreta.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 22:55