youtube
BEUSAN NIKAD NE GRIJEŠI

VIDEO: SVA SREĆA DA JE DINAMO SLAVIO U OSIJEKU INAČE BI BILO SVEGA Oko sokolovo bez imalo dvojbe: 'Ovo je bila velika pogreška'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. studeni 2016. 00:11

Posljednjih nekoliko utakmica, barem kada su u pitanju Dinamo i Rijeka, stalno su se vukli nekakvi repovi, ali ovog puta Joško Jeličić i Mateo Beusan u HRT-ovoj emisiji 'Stadion' uglavnom su se složili oko odluka sudaca u zadnjem kolu.

Najviše je bure podigao crveni karton Bobana koji je startao izuzetno pogibeljno na Marija Šituma. Dinamov bek u posljednji je trenutak izmaknuo loptu Bobanu koji ga je potom snažno udario u koljeno. Moglo je ovo završiti i puno gore za modrog igrača, ali srećom vrlo brzo se podigao i nastavio s igrom dok je sudac bez razmišljanja pokazao direktan crveni karton napadaču Osijeka.

Ipak, u jednoj je situaciji sudac oštetio Dinamo, ali srećom po Modre tada su već vodili 2:0, pa je pogreška bila manje prirode. U 54. minuti jedan odbijanac je stigao do Ćorića koji je potom poslao loptu ispod vratara domaćih, ali pomoćni sudac podigao je zastavicu.

- Ovo kolo suci su odradili izuzetno dobar posao, ali pomoćnici su malo zakazali. Kod pogotka Dinama je evidentno da Ćorić nije bio u zaleđu. Velika pogreška - kazao je Beusan.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 11:19