CROPIX
OČEKUJTE RASPLET KAO IZ FILMA

VIDEO: TEK SAD SLIJEDI ONO PRAVO Evo kako je Matjaž Kek najavio Rijekin ispit godine: 'Sad kreće, bit će priča i pričica o toj utakmici cijeli tjedan'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. travanj 2017. 12:10

Nogometaši Rijeke rutinski su odradili posao na Rujevici protiv Intera (2:0) i zadržali osam bodova prednosti ispred Dinama. Pet je kola do kraja, a Rijeci slijedi gostovanje kod Lokomotive, koje su mnogi označili kao najveći ispit u završnici prvenstva, ako ne računamo okršaj s Dinamom u posljednjem kolu na Maksimiru.

"Došli smo dosta rano do onog što smo željeli - mirne utakmice. Možda je u drugom poluvremenu ili prvom nedostajao još koji pogodak zbog utiska, ali ovo je treća utakmica u tjedan dana. Igrači su napravili ono što smo htjeli, zadržali su tu razliku i sada imamo u miru tjedan dana da se pripremimo za prve utakmice koje direktno uodlučuju o prvaku. Hvala publici, naročito raspjevanoj u drugom poluvemenu, čak i sa nekim sarkastično- komičnim ulomkom, ali ja volim kad su gledatelji zadovoljni", rekao je Kek i odovorio na čestitke:

"Bili smo toliko dominantni da uopće nije dolazilo u pitanje tko će biti pobjednik. Ali ipak..., znate kakav sam, nije mi nekad lako kad moram upozoravat, razumijem sve, ali ima se još igrati, ima 15 bodova, znamo koliko moramo osvojiti, matematika je tu dosta jednostavna. Mi moramo gledati od utakmice do utakmice, tako da hvala, iako mislim da su te čestitke preuranjene i da je još puno posla ispred nas", rekao je Slovenac i najavio uzbudljivi rasplet prvenstva:

"Ali opet smo napravili jedan korak. Moramo se skoncentirati na sljedeću utakmicu, to je teška utakmica protiv Lokomotive i sad će opet cijeli tjedan bit tih priča i pričica, ali mi se moramo koncentirat na našu igru, naš rad i pustit što više moguće sve to skupa sa strane."

Trener Intera Samir Toplak na konferenciji za novinare čestitao je Rijeci na naslovu prvaka ustvrdivši da bi se moralo dogoditi čudo da se to ne ostvari.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 07:55