screenshot
BURNO SLAVLJE

VIDEO: VEČERAS JE NAŠA FEŠTA NAKON 9 GODINA U SVLAČIONICI MAKSIMIRA Pogledajte kako su igrači Hajduka proslavili veliki uspjeh pod tribinama stadiona

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. travanj 2017. 20:52

Hajduk je slavio 2:0 u najvećem hrvatskom derbiju. Pobjeda je to Bilih na Maksimiru protiv Dinama nakon čak devet godina pokušavanja, a igrači i navijači Hajduka burno su proslavili ovaj uspjeh.

Žestoko je naravno bilo i u svlačionici Hajduka gdje se ponovno pjevala pjesma Tomislava Ivčića 'Večeras je naša fešta'.

"Odigrali smo vrhunsku utakmicu, bili smo jaklo motivirani, pogotovo nakon onog što su nam radili prije utakmice i što se događalo oko Soudanija. Pokazali smo pravo hajdučko lice, presretni smo i prezadovoljni. Čula se pjesma u svlačionici. Ovo je trenutak o kojem sanjaš - gol i pobjeda na Maksimiru", rekao je Ante Erceg, strijelac prvog gola na utakmici, a na njega se nadovezao i golman Dante Stipica, koji je imao nekoliko ključnih obrana i odmah su krenule i usporedbe sa Stipom Pletikosom:

"Hvala na komplimentima, ali ne bih htio da me se uspoređuje s takvom veličinom. Samo želimo guštati. Uvijek se lijepe stvari pamte. Zahvaljujem se trenerima, koji su sve ove godine radili sa mnom, kao i ovima koji me sada treniraju. Ovo je utakmica u kojoj guštaš. Svatko od nas je dao svoj obol pobjedi. Ova tri boda ipak imaju svoju težinu i zato smo ih tako proslavili sa svojim navijačima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 12:58