Screenshot: YouTube
HASO NIJE ZABORAVIO

VIDEO: ŽRTVA 'NAJVEĆE KRAĐE U POVIJESTI HRVATSKOG NOGOMETA' NAKON 17 GODINA DIGLA GLAS 'Ovakvu Rijeku niti suci više ne mogu zakočiti!'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 07. studeni 2016. 21:50

Nogometna Rijeka ovih dana ponovno živi svoj san o naslovu! No, u borbi za titulu s Dinamom teško je ne sjetiti se kultnog nepriznatog gola koji je 1999. godine odlučio prvenstvo. Trebao je taj gol Gračanovoj Rijeci donijeti titulu, ali pomoćni sudac Zoran Krečak je dignuo zastavicu, poništio gol i donio Croatiji, na kraju se pokazalo, titulu prvaka.

Jedna od prvih violina tada zahuktale Rijeke bio je Admir Hasančić, strijelac tog nikad prežaljenog pogotka, a danas trener podmladka Sarajeva. Nepriznati gol Osijeku dugo je bio nezaobilazna tema prije nego je 3D analiza pokazala da je bio regularan.

Moraju li Riječani, s obzirom na prijašnja iskustva, strahovati od sudačkih odluka ili nekih vanjskih faktora u utrci za titulom?

"Rijeka je iz brojnih europskih utakmica izvukla ono najbolje, s kontinuitetom koji je dobio Matjaž Kek u ove četiri godine stasala je u jednu pravu momčad europske razine što su do sada i pokazali, a kada je tako, onda i sami suci osjete da ne mogu puno napraviti ili te zakočiti. Rijeka igra toliko dobro da se ne mora zamarati sucima", rekao je popularni Haso za Sportske novosti.

Linker
25. travanj 2024 04:53