Vojko Basic / CROPIX / CROPIX
HAJDUKOVCI KAO KIPOVI

VIDEOSAŽETAK S POLJUDA Pogledajte zašto su navijači Hajduka ogorčeni: 'Ovo je već za oboliti!'

Piše: HinaObjavljeno: 22. kolovoz 2016. 17:26

U derbiju 6. kola Prve HNL Rijeka je na stadionu Poljud pred 8,000 gledatelja pobijedila Hajduk 4-2, te je ovom pobjedom produžila niz bez poraza u međusobnim susretima na čak 16 utakmica.

'Crnih niz' 'bijelih' sada traje 1615 dana, gotovo četiri i pol godine. Zadnju pobjedu Hajduk je protiv Rijeke u prvenstvu upisao 21. ožujka 2012. na Kantridi (3-0).

Golove za Rijeku postigli su Gavranović (24), Bezjak (35-11, 62) i Andrijašević (79), dok su strijelci za Hajduk bili Ohandza (14-11m) i Ismajli (66).

Sve najzanimljivije trenutke velikog derbija pogledajte u priloženom videu, a evo kako su navijači doživjeli potop Hajduka na Poljudu protiv Rijeke...

Josip Poljak (32): Ovo je jako loše, obrana propusna, ne zna se tko gdje stoji. Ovo nije za prvu ligu, doma primamo četiri komada, pa koga onda možemo dobiti. Nema opravdanja za izmjene u postavi, ako nisi igrač za Hajduk, ne možeš niti nositi taj dres. Nisam optimist za Maccabi, ne vidim kako ćemo njih dobiti.

Ivana Petričević (29): Počeli smo se navikavat na poraze, slabo se trči, sporo dodaje. Napadamo nešto, ali obrane kao da nema. Imala sam osjećaj da Rijeka ima 3 igrača više. Trebaju nam drugi igrači, neki ovdje nisu za Hajduk.

Stipe Belas (52): Ovo je već za oboliti, stalno gledam goste kako slave. Igramo sa tri špice, a nemamo šansu. Vezni red nam je bezvezan, u sredini nije bilo igrača koji zna dodati loptu. Puno igrača tu nije za Hajduk, neka sami otiđu, zvižduci su sve na kraju rekli. (Slobodna Dalmacija)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 09:59