Screenshot: NK Rijeka
SLUŽBENO POTVRĐENO

ZADAO TEŽAK UDARAC BILIĆU, PA PREŠAO U RIJEKU Upoznajte novo Kekovo pojačanje!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. kolovoz 2016. 19:30

Matic Črnic je novo pojačanje Rijeke. Talentirani slovenski nogometaš, donedavni član Domžala, danas je potpisao trogodišnji ugovor s momčadi Matjaža Keka koji ga je već ranije trenirao u omladinskim kategorijama Maribora.

Podsjećamo, Črnic je na sebe skrenuo pozornost zabivši dva gola West Hamu Slavena Bilića u kvalifikacijama za Europsku ligu.

Interes za Črnicem pokazao je i Hajduk, ali je Rijeka bila odlučnija.

Prekrasno je kada potpišeš za najveći klub u Hrvatskoj. Raduje me što ću postati dio jedne zanimljive priče koju Rijeka piše, ustvrdio je Matic Črnic, novo ime u redovima Rijeke.

"Imao sam ponude iz Engleske i Njemačke, ali Rijeka je za mene iskorak u karijeri, a u budućnosti možda i stanica prema najvećim europskim klubovima, ustvrdio je Črnic za službenu web-stranicu Rijeke.

"Dinamo je veliki konkurent Rijeci, kao i Hajduk. Uskoro nas očekuje utakmica protiv Dinama, moramo se dobro pripremiti i pokazati pred svojim navijačima da se možemo boriti za vrh".

Matjaž Kek izrazio je svoje zadovoljstvo novim angažmanom.

"Mislim da je Rijeka dobila igrača koji odgovara onome što mi tražimo. Pokazao je želju da dođe, aktualni je reprezentativac i vrlo bitno sve je išlo u financijske okvire koje je zadala Rijeka. U Rijeci se vrlo teško dokazati i to je prva poruka svima koji dođu".

Matic Črnic pretežno igra na poziciji lijevog, krilnog napadača, a u sezonu i pol, koliko je proveo u dresu Domžala, odigrao je 55 utakmica u svim natjecanjima te postigao 16 golova.

Linker
21. travanj 2024 09:44