REUTERS
D. OLIVARI IZ TURSKE

ZDRAVKO MAMIĆ ODUŠEVLJEN 'On razumije Dinamo, Dinamo razumije njega! Postigao je simbiozu kakvu je imao Zoran Mamić'

MODRI TRENER Čelništvo aktualnog hrvatskog prvaka iznimno zadovoljno radom bugarskog stručnjaka u maksimirskom klubu
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 02. veljača 2017. 12:37

Spremali smo se tamo negdje za kraj priprema napisati priču o Ivajlu Petevu. Pozitivnu, jer ona takva do sada definitivno i jest. Bugarski trener vrlo dobro se snašao u Dinamu, momčad ga je odlično prihvatila, a pravi rezultati bi trebali doći na proljeće. Kad pišete takve teme, obično dolazite u opasnost da vam krajnji korisnici, čitatelji, ne vjeruju u potpunosti jer, znate, ima ona špranca: ovo su najbolje pripreme u životu, najbolji trener, igrači najbolje treniraju do sada...

Pozitivna priča

Kako god, s priprema Dinama u Beleku mogu se pisati zaista uglavnom pozitivne priče, a jedna od njih je Petev. Priču o njemu koja je bila predviđena za kraj jučer je ubrzao klupski savjetnik Zdravko Mamić, koji nam je nakon jutarnjeg treninga kazao:

- Oduševljeni smo s Petevom, gotovo je sigurno da će mu Dinamo predložiti produženje ugovora! On razumije Dinamo, Dinamo razumije njega. Naravno, o svemu će odlučivati Izvršni odbor kluba, sve mora biti dobro analizirano, prostudirano, ozbiljan smo klub. Petev je s igračima postigao simbiozu kakvu je imao Zoran Mamić!

Momčad raste

Čime je to Petev tako oduševio klupske strukture? Primarno, svojim radom koji se svima dopada, jer momčad na ovim pripremama raste, momčadski i individualno. Ne samo to, drži se da su svi igrači napredovali nakon dolaska Peteva na trenersku stolicu u plavom klubu, da je bugarski stručnjak Modre osovio na noge.

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE U TISKANOM IZDANU SPORTSKIH NOVOSTI

Linker
18. travanj 2024 06:57