Srdjan Stevanovic / Getty Images
ZORO - PLAVI OSVETNIK

ZORAN MAMIĆ IDE U 'OSVETNIČKU' MISIJU Pronaći ću nekog tko će prijavljivati igrače Hajduka, Rijeke i ostale! Za 'j...nje matere' sucima, za psovanje..

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 20. travanj 2017. 16:39

U srijedu poslije podne vaš novinar dobio je poziv iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. S druge strane bio je Zoran Mamić, bivši trener Dinama koji trenutačno trenira Al Ain.

Povod? Slučaj Soudani i postupak igrača NK Plomin Gorana Kvalića koji je prijavio Dinamovu zvijezdu i izazvao lavinu oprečnih reakcija.

- Ne znam vodim li se još kao član Hrvatskog nogometnog saveza... Ali nema veze, od danas imam posebnu misiju. Dakle, imam mnogo poznanika i prijatelja u hrvatskom nogometu, mnogo igrača koje dobro poznajem. Pronaći ću nekog nogometaša u četvrtoj ligi koji će pozorno pratiti svaku utakmicu HNL-a i prijavljivati igrače Hajduka, Rijeke, Osijeka i ostalih za “j...nje matere” sucima, za psovanje ili bilo kakvo drugo nesportsko ponašanje.

Ivan Klindic / CROPIX

Recimo, kazat ću svom izabraniku da pripazi na Vešovića koji gotovo na svakoj utakmici spominje majku sucu, na Ristovskog koji to isto radi... Pobrinut ću se da ako bilo što primijeti uvijek nekoga prijavi. Pa da vidimo kako će to sve izgledati. Od danas će stizati mnogo prijava, vidjet ćete. Gotovo na svakoj utakmici ima nesportskog ponašanja koje suci nekad sankcioniraju, a nekad ne - kazao je Mamić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 16:22