CROPIX
NITKO PRIJE NJEGA

ZORAN ZEKIĆ ČASTI NAKON NEOBIČNOG POTHVATA Postao je prvi trener otkako je samostalnosti Hrvatske i Prve HNL koji je izdržao dvije godine na klupi!

Piše: Darko RužićObjavljeno: 05. rujan 2017. 20:06

Žestok je ritam rada nametnuo trener Zoran Zekić svojim Bijelo-plavima, ali od početka tjedna odredio je ipak jednokratno radno vrijeme. Treninzi su samo poslije podne, s početkom u 18 sati. Nije to Zekić rekao, ali izvjesno je, udara on završni “glanc” svima, a poglavito onoj momčadi koju će izvesti početkom utakmice, u derbiju idućeg kola s Hajdukom.

A Zoran Zekić je kao šef stručnog stožera na klupi Osijeka od 1. rujna 2015. godine. Postao je tako prvi trener Bijelo-plavih otkako je samostalnosti Hrvatske i Prve HNL koji je izdržao dvije godine u kontinuitetu u Gradskom vrtu.

Nije ta činjenica prošla nezapaženo. Dapače. Nije ni Zekića na nju trebalo podsjećati. Zaključio je, kao i svaki onaj koji živi u Slavoniji, da se lako nađe povod i razlog za slavlje. Pa, kada je već postao rekorder po vremenu koje je proveo i izdržao na klupi Osijeka odlučio je pozvati novinare, kroničare zbivanja u prvoligašu s Drave na neobavezno druženje. Za danas im je organizirao zajednički ručak.

Kamere, mikrofoni, olovke i blokovi nisu dobrodošli, ali nazočnost onih koji svakodnevno registriraju događaje vezane uz klub smatraju se obaveznim. I dobro raspoloženje svih koji će se odazvati Zekićevu pozivu.

Zekić s Osijekom u HNL

71 utakmica

29 pobjeda

20 remija

22 poraza

85:76 gol-razlika

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 00:33