NK Olimpija Ljubljana
LAKO JE TAKO

HRVAT NESLAVNO STARTAO NA KLUPI 'ZMAJČEKA', A VELIKI GAZDA OBEĆAO 'Bišćan nema nikakvih razloga za brigu, dovest ću mu četiri pojačanja'

MILAN MANDARIĆ Gazda Olimpije nakon što su Ljubljančani ispali u prvom pretkolu od Finaca
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 09. srpanj 2017. 00:42

Olimpija je pala već na prvoj prepreci, ispala iz Europe. Igor Bišćan tako je neslavno startao na klupi Zmajčeka, što je potaknulo medijske kalkulacije da bi vrlo brzo mogao napustiti Ljubljanu. No, Olimpijin gazda Milan Mandarić javio nam se jučer drugačijim razmišljanjima.

- Razočaranje zbog ispadanje je veliko, mi to nismo očekivali, ambicije su nam bile puno veće. Međutim, nemojmo očajavati, okrećemo se domaćim izazovima, poznato je da je naš cilj povratak na vrh slovenskog nogometa - rekao je Mandariać, kojega smo u šali pitali je li Igor Bišćan zbog ispadanja u Europi dobio žuti karton, ako već nije crveni?

- Ma ne, to nije tema. Igor je i sam rekao nakon utakmice da je vidio dosta dobrih stvari u igri svojih igrača, ja se s njim slažem. Igrački to nije bilo tako loše, Igor jako dobro radi svoj posao, vrijedan je i uporan, siguran sam da su pred njim još bolje igre i nadasve bolji rezultati. Ali, pod jednim uvjetom.

Onda je Mandarić najavio da će se Olimpija pojačati.

- Svjestan sam da moramo dovesti četiri nova igrača. Prvo i osnovno je špica, jedan pravi gol igrač, a uz njega još jedan napadač. Vjerujem da ćemo to ubrzo riješiti. A onda još dvojicu, pa s njima okrećemo novu stranicu. Da, moramo se pojačati, to je sada osnovni cilj, a Igor neka nastavi raditi kao i dosada, ne sumnjam da će to pokazati dobrim rješenjem.

Dali smo Mandariću lanjski primjer Rijeke. Kekova momčad izgubila je na prvoj europskoj prepreci, a onda odmorna i svježa osvojila dvostruku krunu.

- Sve je moguće, kažem, moj projekt podrazumijeva Olimpiju kao perjanicu slovenskog nogometa, tamo gdje je nekad bila i nisu točne glasine da ću ja dići sidro i napustiti klub. Ostat ću ovdje sve dok ne ostvarim taj projekt, do samoga kraja - poručio je Mandarić.

Linker
19. travanj 2024 12:35