Profimedia, Cordon Press
VATRENI SE OTVORIO

IVAN RAKITIĆ OBJASNIO ŠTO TO ZNAČI BITI NOGOMETAŠ NA NOU CAMPU 'Ako ne uživaš igrati nogomet u Barceloni, onda ne voliš niti nogomet'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. rujan 2017. 16:26

Ivan Rakitić je za španjolske medije otkrio što točno znači igrati za Barcelonu i koliko je to njemu važno otkako je 2014. godine stigao iz Seville.

- Ako ne uživaš igrati nogomet u Barceloni, onda ne voliš niti nogomet - kazao je hrvatski reprezentativac koji je posljednjih godina postao standardan član prve momčadi Blaugrane.

- San svakog klinca je jednoga dana obući dres Barcelone. Sjećam se dana kada sam stigao na predstavljanje u klub. Ušao sam u svlačionicu, a kada sam vidio da me moje kopačke već čekaju u ormariću naježio sam se. Mislio sam si, ovo nisu obične kopačke, to su Barcine kopačke.

Soccer Football - FC Barcelona vs Juventus - Camp Nou, Barcelona, Spain - September 12, 2017   Barcelona’s Ivan Rakitic celebrates scoring their second goal with team mates    REUTERS/Susana Vera
REUTERS/Susana Vera

Onda se kratko dotaknuo i same igre koju njeguje momčad s Nou Campa.

- Kada pristisneš gumb, onda svaki kotatačić unutar ekipe zna što mu je činiti. Jedna je stvar gledati sve na televiziji ili igrati protiv Barce, a drugo je kada se sam uvjeriš u to iz prve ruke.

Linker
24. travanj 2024 09:04