REUTERS
MOGLO JE BITI SVEGA

IZBORNIK I VATRENI MOGU ODAHNUTI! STIGLE OHRABRUJUĆE VIJESTI IZ MADRIDA Šime Vrsaljko se ekspresno vratio treninzima: 'Situacija nije alarmantna'

Piše: HinaObjavljeno: 18. srpanj 2017. 14:59

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko (25) trenirao je u utorak ujutro nakon što je večer ranije zbog bolova u lijevom koljenu morao napustiti trening Atletico Madrida. Zbog ozljede tog koljena pauzirao je četiri mjeseca.

"Liječnici su rekli kako situacija nije alarmantna, ali vidjet ćemo kako će se osjećati", rekla je Hini predstavnica kluba.

U ponedjeljak navečer su igrači Atletica vježbali udarce na gol poslije centaršuteva, a tom prilikom se Vrsaljko uhvatio za lijevo koljeno te je u pratnji fizioterapeuta i liječnika napustio trening.

U utorak ujutro nogometaši Atletica trenirali su u mjestu Los Angeles de San Rafael, udaljenom 70 kilometara od Madrida. Vježbali su dodavanja s loptom a zatim su podijeljeni u tri grupe nastavili trčati. Trening je trajao 70 minuta a Vrsaljko je radio jednakim ritmom, te se nije vidjelo da ima poteškoća.

Atletico Madrid u utorak u 18.30 sati ima drugi trening na kojem će igrači vježbati s loptom, nakon čega bi situacija s Vrsaljkovim koljenom mogla biti jasnija.

BILBAO, SPAIN - JANUARY 22:  Sime Vrsaljko of Club Atletico de Madrid is brought down by Inigo Lekue of Athletic Club during the La Liga match between Athletic Club and Club Atletico de Madrid at San Mames stadium on January 22, 2017 in Bilbao, Spain.  (Photo by David Ramos/Getty Images)
David Ramos/Getty Images

Šime Vrsaljko se prošli tjedan priključio pripremama nakon što je pauzirao četiri mjeseca zbog ozljede ligamenata lijevog koljena, te je trenirao punom snagom poput ostalih igrača.

Ozlijedio se 19. ožujka u prvoj minuti prvenstvene utakmice protiv Seville. Tada je zadnji put zaigrao, a od kraja travnja je trenirao odvojeno od momčadi.

Linker
24. travanj 2024 00:03