ODLAZAK VELIKANA

JEDAN OD NAJBOLJIH TRENERA SVIH VREMENA ODLUČIO ZAVRŠITI KARIJERU Vodio je same velikane, a jedan je od rijetkih koji je odbio kineske milijune

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. siječanj 2017. 09:56

Kako stvari stoje izgleda kako je bivši trener Ajaxa, Barcelone, Bayerna i Manchester Uniteda, Louis Van Gaal odlučio završiti karijeru.

Nizozemac je prošle sezone dobio otkaz na klupi 'crvenih vragova' kada je odlučio napraviti i malu pauzu. Svi su očekivali kako to neće potrajati predugo, možda nekoliko mjeseci, ali moguće ja kako je posao na Old Traffordu bio i posljednji u njegovoj karijeri.

Mogao je Van Gaal nastaviti raditi u Kini gdje su mu s nekoliko strana nudili ugovore, ali Nizozemac nije prihvatio tamošnje milijune.

- Mogao sam otići u Kinu, ali sam odlučio ostati ovdje. Ima puno toga što se trenutačno događa u mojoj obitelji. Mislio sam da bi se nakon Uniteda mogao vratiti trenerskom poslu, ali mislim kako je ta priča završena.

Van Gaal je u svojoj bogatoj karijeri prepunoj trofeja vodio AZ, Ajax, Barcelonu, Bayern i Manchester Uniteda, a u dva navrata bio je i izabran za izbronika Nizozemske.

Linker
26. travanj 2024 02:55