Reuters / Stefano Rellandini
DOBRA INESTICIJA ILI...?

JUVE PRONAŠAO ZAMJENU ZA LEONARDA BONUCCIJA 'Stara dama' u Torino dovodi stopera za 20 milijuna eura koji je odavno izgubio mjesto u Manchester Cityju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. srpanj 2017. 12:59

Nakon što je stoper talijanske reprezentacije, Leonardo Bonucci u šokantnom transferu iz Juventusa otišao prema Milanu, 'stara dama' je krenula u potragu za njegovom zamjenom. Kao prvi na listi želja spominje se Cityjev Eliaquim Mangala koji je odavno izgubio mjesto na Etihadu te je posljednju sezonu odradio na posudbi u Valenciji.

Španjolska Marca prenosi kako su za ovog su stopera u Torinu spremni izdvojiti oko 20 milijuna eura kako bi popunili rupu u obrani. Osim Juventusa za njegove je usluge zaiteresirana i Sevilla, ali teško je za vjerovati kako će moći ponuditi više od Talijana.

Valja napomenuti kako su u Valenciji imali pravo prvokupa nakon isteka posudbe, ali se šišmiši' ipak nisu odlučili za takvu opciju. Ovaj 26-godišnji štoper je u City stigao 2014. godine iz Porta za 30 milijuna eura, a protekle sezone je u dresu Valencije odigrao 33 utakmice i zabio dva pogotka.

Linker
26. travanj 2024 14:04