Marko Todorov / CROPIX / CROPIX
TURNIR U KINI

KAKO ĆE ČILEANCI IZGLEDATI PROTIV VATRENIH? Nema prve zvijezde Sancheza, ali Čačića i društvo od prve minute bi mogao napasti jedan dinamovac

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 10. siječanj 2017. 13:11

Skuplja se polako društvo u Nanningu, gdje će se održati China Cup. Islanđani su nakon dugog puta u subotu stigli u hotel u kojem će biti smještene sve reprezentacije i jučer su odradili prvi trening. Izbornik Heimir Hallgrimsson poveo je 23 nogometaša među kojima, naravno, nema najvećih zvijezdi. Na popisu je sedam igrača koji su još bez ijednog nastupa za A-reprezentaciju, po šestorica igraju u Danskoj i Švedskoj, petorica u Norveškoj i na Islandu, a poziv je dobio i 19-godišnji Albert Gudmundsson, član mlade momčadi PSV Eindhovena.

Kina i Island otvaraju turnir u utorak, a dan kasnije igraju Čile i Hrvatska. Čileanski izbornik Juan Antonio Pizzi poveo je 22 igrača među kojima je čak desetorica debitanata. Devetorica igrača stigla su u subotu, a jučer su se Čileanci kompletirali u Nanningu.

- Put je bio dug, ali bit će dovoljno vremena za odmor i pripremu. Naš je plan odigrati dobar turnir - poručio je Jose Pedro Fuenzalida, defenzivac Universidad Catolice, jedan od rijetkih iz aktualnog sastava koji i inače ima važnu rolu u reprezentaciji.

Zagreb, 181116.
Stadion u Maksimiru.
Utakmica 16. kola MAXtv Prva hrvatska nogometna liga,
GNK Dinamo - Istra 1961.
Na fotografiji: slavlje igraca Dinama, Junior Fernandes, Angelo Henriquez.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
CROPIX

Čileanski mediji pozabavili su se vjerojatnim sastavom koji bi Pizzi mogao izvesti protiv Hrvatske. On u formaciji 4-3-3 izgleda ovako: Cristopher Toselli - Jose Pedro Fuenzalida, Paulo Diaz, Guillermo Maripan, Jean Beausejour - Pablo Galdames, Carlos Carmona, Cesar Pinares - Eduardo Vargas, Leonardo Valencia, Junior Fernandes. Dakle, Vatrenima bi od prve minute trebao prijetiti Fernandes, član zagrebačkog Dinama.

Linker
25. travanj 2024 15:59