REUTERS/Gonzalo Fuentes / REUTERS
VIŠE NISU PRIJATELJI

KAOS U PARIZU? IZBILA SVAĐA SKUPIH ZVIJEZDA Španjolci otkrivaju nevjerojatnu stvar koju je Neymar tražio od kluba: On mora otići i to već na zimu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. rujan 2017. 20:32

Proteklog vikenda odigran je veliki derbi između PSG-a i Lyona u kojem su bolji bili nogometaši bogatih šeika (2:0). Ipak, pobjeda je pala u drugi plan nakon što je došlo do 'rata' dviju zvijezda. Naime, Cavani i Neymar upustili su se u svađu oko toga tko bi trebao izvesti jedanaesterac.

Brazilac je na kraju morao popustiti, Urugvajac je uzeo loptu, pucao, ali je na njegovu žalost zapucao kazneni udarac. Nakon susreta naknadno je objavljena snimka na kojoj se vidi kako Cavani ne da Brazilcu da izvede jedanaesterac, a o svemu je nekoliko riječi kazao i trener Unai Emery koji smatra kako bi zaračeni dvojac između sebe morao dogovoriti tko će izvoditi penale.

Epilog svega bilo je to što je Neymar prestao pratiti svog suigrača na Instagramu, a španjolski Sport kaže kako je otišao i korak dalje te zatražio vodstvo kluba da što prije proda Cavanija.

Razlog je taj što Urugvajac prema njegovom mišljenju nije potreban jer narušava atmosferu u klubu u koji je ionako stigao Kylian Mbappe. Prema Brazilcu idealno bi bilo kada bi Cavani napustio Pariz već na zimu iako je ovaj igrao sjajan nogomet nakon dolaska iz Napolija. Pitanje je koliko su spremni na Parku Prinčeva tek tako se odreči jednog od najboljih napadača.

Linker
19. travanj 2024 20:55