REUTERS
ZAOŠTRAVA SE SITUACIJA

KAPETAN REAL MADRIDA PROGOVORIO O KRIZI U ŠPANJOLSKOJ 'Više od situacije s Katalonijom brine me to što naša nacionalna himna nema riječi'

Piše: HinaObjavljeno: 31. listopad 2017. 23:14

Kapetan europskog prvaka Real Madrida i španjolske nogometne reprezentacije Sergio Ramos gostovao je u emisiji 'El Transistor' na radio postaji Onda Cero i govorio o krizi u Španjolskoj, katalonskoj neovisnosti, ali i odnosu s Gerardom Piqueom.

"Boli me kada vidim što se događa jer mislim da smo zajedno jači," kazao je Ramos dodavši: " Tužan sam kada vidim sliku Španjolske koja je poslana u svijet."

Ramos je naglasio i kako je razočaran što španjolska himna "Marcha Real" nema riječi.

REUTERS/Albert Gea
REUTERS

"Više me brine što naša nacionalna himna nema riječi nego situacija u Kataloniji. Osjećam zavist kada vidim druge igrače kako pjevaju svoju himnu," dodao je stoper 'Kraljevskog kluba' i 'Furije'.

Ramos je naglasio kako ne može zamisliti Primeru bez Barcelone dodavši kako je njegov odnos sa suigračem iz reprezentacije Gerardom Piqueom, zagovornikom prava na referendum u Kataloniji, mnogo bolji nego što je bio ranije.

"Ne mogu zamisliti Primeru bez Barcelone. Ne mogu zamisliti da Barcelona igra u nekoj drugoj ligi," kazao je Ramos nastavivši: " Ako uspoređujemo moj i Piqueov odnos od prije i sad, mogu vam kazati kako se sad slažemo vrlo dobro. Prije nije bilo nikakvog odnosa. Poštujemo jedan drugog zato jer igramo zajedno. Pique je u reprezentaciji uvijek imao uzorno ponašanje, bez obzira što drugi mislili o tome”, zaključio je Ramos.

Linker
18. travanj 2024 14:45