Epsilon/Getty Images
ODIGRAO SAMO POLUVRIJEME

KATASTROFALNE VIJESTI IZ RUSIJE! IZBORNIK ČAČIĆ I VATRENI U PROBLEMIMA Ozlijedio se prvi stoper: Vedran Ćorluka definitivno otpao za Ukrajinu!

Piše: HinaObjavljeno: 18. ožujak 2017. 18:00

Pouzdani stoper hrvatske nogometne reprezentacije Vedran Ćorluka odigrao je samo prvo poluvrijeme u derbiju 20. kola ruskog prvenstva u kojemu je njegov Lokomotiv na domaćem terenu odigrao 1-1 (1-0) protiv vodećeg Spartaka.

Ćorluka je zatražio medicinsku pomoć već u 11. minuti susreta, no ostao je na terenu sve do poluvremena kada je ipak procijenjeno kako ne može nastaviti dvoboj.

Iako je postojala nada kako će Čorluka možda biti spreman za Ukrajinu, u međuvremenu je stigla informacija iz HNS-a kako je hrvatski stoper definitivno otopao.

Hrvatska će 24. ožujka na Maksimiru dočekati Ukrajinu u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a četiri dana kasnije gostuje u Tallinnu, gdje će odraditi prijateljski dvoboj s Estonijom.

Vedran Ćorluka, branič nacionalne selekcije i moskovskog Lokomotiva, zbog ozljede je morao otpasti s prvotnog popisa izbornika Ante Čačića. Stradala mu je stražnja loža.

Izbornik Čačić odmah se čuo sa svojim pouzdanim braničem, a umjesto Ćorluke neće pozivati nove igrače.

SAINT-ETIENNE, FRANCE - JUNE 17: Vedran Corluka of Croatia looks on during the UEFA EURO 2016 Group D match between Czech Republic and Croatia at Stade Geoffroy-Guichard on June 17, 2016 in Saint-Etienne, France.  (Photo by Julian Finney/Getty Images)
Julian Finney/Getty Images
Vedran Ćorluka

Linker
16. travanj 2024 15:24