Reuters/Lee Smith
TRI UTAKMICE PAUZE

KAZNA OSTAJE! ENGLEZI BEZ MILOSTI ZA LIVERPOOLOVOG 'KRVNIKA' Odbijena žalba kluba: Još je dobro i prošao obzirom na to kako unesrećeni izgleda

Piše: HinaObjavljeno: 12. rujan 2017. 20:54

Engleskom nogometnom premierligašu Liverpoolu odbijena je žalba na odluku vodstva Premier lige da njegova napadača Sadija Manea kazni s tri utakmice zabrane nastupa, zbog crvenog kartona kojega je dobio tijekom subotnjeg dvoboja protiv Manchester Cityja.

Mane je isključen u 37. minuti susreta nakon što je neoprezno pogodio nogom u glavu vratara Cityja Edersona, kojemu je potom osam minuta ukazivana pomoć na travnjaku. Ederson je na kraju morao biti zamijenjen i dobio je osam šavova na licu.

No, brazilski vratar je u utorak trenirao s momčadi noseći zaštitnu kacigu kakvu inače nose ragbijaši, a već deset godina je nosi i vratar Arsenala Peter Čech, nakon što je 2006. dobio udarac koljenom u glavu i frakturu lubanje. Ederson će konkurirati za sastav koji će Pep Guardiola suprotstaviti Feyenoordu u Ligi prvaka.

Sadio Mane će zbog izrečene suspenzije propustiti Liverpoolove prvenstvene utakmice protiv Burnleyja i Leicester Cityja te još jedan dvoboj protiv Leicestera u Liga kupu.

Linker
19. travanj 2024 19:31