Emica Elvedji / Hanza Media
ODLIČAN DVOBOJ U SLAVONIJI

KIŠA GOLOVA U VINKOVCIMA Remi u golijadi Intera i Cibalije, ali nogomet je bio u drugom planu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. srpanj 2016. 22:56

U dvoboju 3. kola Prve HNL u Vinkovcima su nogometaši Cibalije i Intera igrali neodlučeno 3-3 (2-2).

U utakmici prepunoj golova i preokreta Cibalija je došla do prvog prvoligaškog boda ove sezone, a Inter do danas nije zabio nijedan gol da bi u Vinkovcima postigli čak tri.

Gosti su poveli već u 7. minuti pogotkom glavom bivšeg igrača Cibalije Jakova Filipovića, a domaćini su izjednačili šest minuta kasnije kada je, također glavom, poentirao Sandro Ugrina. U 34. minuti udarcem s desetak metara Edi Baša donosi vodstvo Cibaliji, da bi u 40. minuti Mario Brleković nakon slobodnog udarca iskosa izjednačio glavom. U 55. minuti Jakov Puljić, još jedan bivši igrač Cibalije, zabio je iz voleja za novo vodstvo Intera, a pet minuta prije kraja Frane Vitaić je pogodio same rašlje iz slobodnog udarca za konačnih 3-3.

Cibalia
Emica Elvedji / Hanza Media

Osim remija u Vinkovcima valja izdvojiti i dirljiv trenutak na utakmici kada su Ultrasi zapjevali s tribina u čast svog Stjepana.

Stjepan Vojnić bio je veliki navijač Cibalije, koji je za dva tjedna trebao proslaviti 19 rođendan, no, jučer je preminuo nakon teške bolesti. Stjepan je bio redoviti gost na stadionu Cibalije i veoma omiljen kod igrača, ali i svih navijača.

--------------------------------------------------------

CIBALIA - INTER 3:3

Strijelci: 0:1 – Filipović (7), 1:1 – Ugrina (13), 2:1 – Baša (34), 2:2 – Brlečić (41), 2:3 – Puljić (55).

CIBALIA 4-2-3-1: Matković – Žderić (od 62. Karačić), Zgrablić, Jerbić, Šare – Mišić (od 77. Prskalo), Mijoković – Baša, Vitaić, Šimunac (od 46. Dabro) – Ugrina.

INTER 4-2-3-1: Čović – Begić (od 39. Hanžek), Filipović, Komorski, Čeliković (od 75. Mesfin) – Šoljić, Mazalović – Brlečić, Puljić, Ottochian – Mamut.

--------------------------------------------------------

Linker
19. travanj 2024 00:40