Zlatan Ibrahimović na predstavljanju nove linije odjeće
 John Schults / REUTERS / REUTERS
POTVRDIO GLASINE

KONAČNO JE GOTOVO! ZLATAN IBRAHIMOVIĆ OTKRIO IME NOVOG KLUBA 'Vrijeme je da svijet sazna!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. lipanj 2016. 19:38

Gotovo je, Zlatan Ibrahimović postat će novi igrač Manchester Uniteda! Otkako je robusni Šveđanin najavio kako mu je ovo bila posljednja sezona u PSG-u, mediji su se mjesecima bavili nagađanjima oko njegove iduće destinacije. Manchester United spominjao se kao prva opcija, ali danas su glasine konačno dobile svoju potvrdu.

Naime, Ibra je na svojem službenom Facebook profilu objavio sliku Unitedovog grba uz poruku - vrijeme je da svijet sazna! Ovo je moja iduća destinacija. Zlatanu je ugovor s PSG-om istekao 1. srpnja, a također valja napomenuti kako je u međuvremenu objavio i kraj karijere u reprezentaciji. Ipak, to nije značilo i kraj njegove nogometne karijere, jer, Ibra će tako nakon sedam godina ponovno surađivati s portugalskim stručnjakom Joseom Mourinhom koji ga je u sezoni 2008./2009. trenirao u Interu.

'Crveni vragovi' će biti njegov osmi klub nakon što je igrao za Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan i posljednje četiri godine za PSG. Na Old Traffordu će ga voditi Jose Mourinho s kojim je surađivao u Interu.

Linker
19. travanj 2024 22:21