Boris Kovacev / CROPIX
HRABRO U NOVE POBJEDE

KRANJČAR SE NE BOJI VELIKANA 'Skupina je atraktivna, ali želim da ovaj Dinamo 'preživi' zimu'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 25. kolovoz 2016. 21:48

Modri su se kasno poslijepodne autobusom vratili iz Salzburga. Zlatko Kranjčar nakratko je otišao doma na Dobri dol, a onda se opet brzo vratio na Maksimir kako bi prokomentirao ždrijeb Dinamove skupine za Ligu prvaka. Evo što je kazao:

- Mislim da je ždrijeb za nas dobar, atraktivan, a moje razmišljanje da s ovim protivnicima u skupini možemo dobro odigrati te napraviti dobar rezultat. Sigurno je da ćemo se dobro pripremiti i kroz utakmice tražiti rezultate da nas ostave na proljeće u Europi - kazao je Kranjčar.

Bez obzira na velika imena u skupini Cico ne bježi od cilja koji mu nije postavio klub, nego si ga je postavio sam sebi, a taj cilj glasi - proljeće u Europi.

Zagreb, 230816.
Igraci i clanovi stozera GNK Dinama odlaze sa Medjunarodne zracne luke Zagreb u Salzburg gdje ce igrati uzvratnu utakmicu play-offa Lige prvaka protiv FC Salzburga.
Na fotografiji: Zlatko Kranjcar.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovacev / CROPIX
Zlatko Kranjčar

- Kada sam preuzeo Dinamo, rekao sam da želim proljeće u Europi. Nije to bilo s klupske strane koliko s moje. Zanima me da ovaj Dinamo "preživi" zimu i konačno igra u proljetnom dijelu. Ova grupa nam daje nadu.

Na pitanje protiv koga Dinamo ima najviše šansi, Kranjčar je kazao:

- Ne mogu sada točno reći protiv koga. Svi su dobri, ali i mi smo dobri. Bit ćemo sigurno još bolji, a vjerujem da ćemo se do kraja prijelaznog roka još i pojačati. Zato držim da ćemo biti dosta ravnopravni s našim konkurentima s kojima smo u skupini. Možemo se nositi i s Lyonom i sa Sevillom i s Juventusom, nije to ništa prepotentno, to je objektivno i realno.

Podizanjem forme i eventualnim dolaskom, recimo, još dva kvalitetna igrača, imamo pravo računati na europsko proljeće.

Linker
19. travanj 2024 04:56