Aitor Alcalde/Getty Images
VELIKI TALENT, ALI STAGNIRA

LEGENDA HAJDUKA SAVJETUJE VATRENOG 'Za njega bi ipak bilo najbolje da napusti Real, on ima najveći prostor za napredak'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. travanj 2017. 22:26

U velikom razgovoru za Sportske novosti, legendarni Blaž Slišković otkrio je što misli o hrvatskim reprezentativcima, a posebno mu je za oko zapeo jedan.

Tko je danas igrač po Bakinom guštu?

- Luka, Perišić, Rakitić, svakog od njih cijenim, svi imaju kvalitete kojima se divim, ali i stvari koje treba poboljšati. No, mišljenja sam da najveći prostor za napredak ima Kovačić. Po meni je to igrač koji ima pozitivni, sportski bezobrazluk. On u svakom trenutku zna što hoće. Mislim da on može najviše napredovati, ali nedostatak mu je to što ne dobiva minutažu u Realu, jer možda ga to može usporiti. Da igra u visoko kvalitetnom klubu, ali s puno više minutaže, mislim da bi puno brže napredovao. Jest fino igrati u Realu, to je san svakome nogometašu, ali možda bi mu bolje bilo da razmisli je li mu bolje otići u manje kvalitetan klub, ali gdje će biti konstantan. Siguran sam da bi tada pokazao sve kvalitete koje posjeduje.

SEVILLE, SPAIN - OCTOBER 15:  Mateo Kovacic of Real Madrid CF in action during the match between Real Betis Balompie and Real Madrid CF as part of La Liga at Benito Villamrin stadium October 15, 2016 in Seville, Spain.  (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)
Aitor Alcalde/Getty Images

Linker
19. travanj 2024 23:39