Ronald Gorsic / Hanza Media / Hanza Media
KRALJ KOJEG NE MOŽETE MRZITI

LEGENDA UNITEDA DONIJELA PEHAR LIGE PRVAKA U ZAGREB, PA ZAVAPILA 'Bilo bi fantastično kada bi Luka Modrić došao u Manchester'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 21. listopad 2016. 15:28

Možete voljeti Manchester United, biti navijač toga kluba, može vam biti omražen. Ali, Ryana Giggsa, jednostavno, kao igrača, morate cijeniti. Kad je legendarni Velšanin, još uvijek nogometnog stasa, uz melodiju himne Lige prvaka ušao u prostoriju s peharom najelitnijeg nogometnog netjecanja, mnogi su se naježili. Koliko je velikih utakmica u nekoliko sekundi prošlo glavom, nogometna povijest odvrtjela se pred očima.

Ryan Giggs u Zagrebu došao kao Unitedov ambasador UEFA Champions League Trophy Toura. Putuje tako po Europi, pokazuje pehar, fotografira se s obožavateljima. Ako nas pitate, čovjek stvarno uživa.

- Vezan sam uz United od 17.godine, ovo mi je prva godina da nisam službeno uz klub. Trenutno se bavim ovime, radim i kao tv-komentator. Ipak, imam ambicije biti trener, naravno, da bih volio da to jednog dana bude u Manchester Unitedu. To je moj klub, uvijek će biti, ja sam navijač Uniteda od malih nogu, navijam i sad - pričao je Giggs, koji je izazvao uistinu veliki interes hrvatskih medija.

Dotaknuo se Giggs i Luke Modrića za kojeg je rekao kako bi ga volio vidjeti u dresu Manchester Uniteda.

- Hrvatska ima odlične igrače poput Ivana Rakitića i Marija Mandžukića. Ipak, moj favorit je Luka Modrić. On je igrač velike kvalitete, bio bih sretan da je došao u United, ali ima još vremena za to. Igrao sam sa Paulom Scholesom koji je bio nevjerojatan igrač, Modrića obožavam i on bi bio prava zamjena za njega - nahvalio je Luku legendarni igrač.

Linker
19. travanj 2024 20:18