Leo Messi
 Twitter screenshot
ŠTO JE TO POPIO ARGENTINAC?

ČAROBNJAK ZABRINUO NAVIJAČE! MESSI USRED UTAKMICE IZVADIO NEŠTO IZ ČARAPE I PROGUTAO Trener ispalio: 'Ako je zato zabio neka ubuduće uzima hrpetinu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. listopad 2017. 13:07

Barcelona je u trećem kolu Lige prvaka na Nou Campu bila bolja od grčkog Olympiakosa 3:1. Katalonci su poveli u 18. minuti nakon autogola Dimitrisa Nikolaoua i imali još nekoliko prilika, no umjesto da razriješi dvojbe oko pitanja pobjednika situacija se zakomplicirala u 42. minuti kada je Gerard Pique 'pocrvenio'.

Pique je zabio gol, ali je loptu ugurao u mrežu rukom zbog čega je dobio drugi žuti karton i Barca je koncem prvog dijela ostala s igračem manje. Nade Grka da bi na Camp Nou mogli do čuda ugasio je Lionel Messi sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca u 62. minuti. Samo dvije minute kasnije Lucas Digne je zabio za 3-0 i tako otklonio sve dvojbe oko pitanja pobjednika.

Bila je to još jedna sjajna utakmica za Lea Messija koji je tako upisao stoti pogodak u dresu Blaugrane u Ligi prvaka, ali kamere na Nou Campu uhvatile su jedan zanimljivi trenutak i to već u 10. minuti utakmice kada se Argentinac sagnuo, izvadio nešto iz čarape, progutao i tako malo zabrinuo svoje fanove.

Ipak, nije trebalo dugo Španjolcima da se raspišu o ovoj situaciji kako bi u konačnici utvrdili da je Messi uzeo tabletu glukoze (šećera). Razlog uzimanja tablete tako rano u utakmici leži u tome jer su mišići u prvih 15 minuta aktivnosti najosjetljiviji. Ovo je normalna pojava kod sportaša i ne bi trebala brinuti Messijeve obožavatelje.

- Ne znam je li uzeo tabletu. Ali, ako je i ako je to razlog zbog kojega je zabio pogodak neka ih ubuduće uzima hrpu - kazao je trener Barcelone Vavlerde ironično nakon utakmice.

Linker
18. travanj 2024 06:58