CROPIX
IMA KRAJA SAPUNICI

DINAMOVA ZVIJEZDA NE IGRA PROTIV VARDARA Pjaca je već potpisao ugovor i odlazi za 25 milijuna!?

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 12. srpanj 2016. 10:13

Naši izvori nas uvjeravaju - sve je gotovo, Marko Pjaca je već potpisao ugovor s Juventusom! Dinamo bi na temelju tog ugovora trebao dobiti 20 milijuna eura, plus još pet kroz bonuse.

E sad, naravno da si možete postaviti pitanje je li to istina. Sasvim opravdano, jer posljednjih dana talijanski mediji, a i izvori bliski maksimirskom klubu bombardirali su raznim vijestima oko transfera sjajnog hrvatskog reprezentativca.

Prvo je bilo “skoro gotovo” da će Pjaca i Rog u Napoli za 35 milijuna eura. Onda je Pjaca udijelio “košaricu” Napolitancima, nije se vidio u tom klubu. Drugi dan nakon te vijesti, u Zagrebu je bio Adriano Galliani, koji je razgovarao s Dinamom.

Ima kraja sapunici

Nakon tog razgovora izgledalo je kako se priča približila svome kraju, jer probila se vijest za Pjaca odlazi u Milan za ovu istu cifru koju smo naveli i za Juventus, dakle, 20 plus 5 milijuna eura. Informacije su govorile kako se radi zapravo samo o detaljima te da Pjaca gotovo sigurno odlazi u zagrljaj slavnog klub i trenera Montelle. Čak je i uvijek oprezni Svetina kazao:
- Ne mogu potvrditi ni demantirati...

Dakle, nakon takve rečenice zaista je teško ne zaključiti da je transfer u Milan bio jako, jako blizu... U isto vrijeme svoj zalet je dobivala i informacija da je Pjacin menadžer, ugledni Marko Naletilić i na razgovorima s čelnim ljudima Borussije iz Dortmunda. Onda je pak naglo stigla vijest da sve što se pisalo pada u vodu te da Pjaca odlazi u redove talijanskog prvaka Juventusa!

Talijanski mediji su “vrištali” kako je ta priča već gotova, a jučer su se oglasili i naši informatori podržavši talijansku priču. Uz dodatak koji smo već napisali, a koji glasi: “Dinamo, Juventus i Pjaca već su stavili potpis na ugovor.” Konačne potvrde u maksimirskom klubu nema, svi šute i znakovito se smijulje.

Jučer je Marko Pjaca izgledao smireno, srdačno se pozdravljao s novinarima, ali, naravno, od njega ni kliještima niste mogli iščupati bilo kakvu informaciju.
Nije mu lako, jer je između ostalog bolestan. Počelo je kao obična prehlada, a onda se zdravstveno stanje pogoršalo, iskrsnuli su problemi sa sinusima.

Ipak, Kranjčar ga je poveo na put u Skoplje. Što cijeloj priči daje obrise nove neizvjesnosti i intrige. Jer, ako je Pjaca već potpisao s Juventusom ili ako je pred završetkom transfera, kako je moguće da bi ga Juve tako bolesnog uopće pustio s Dinamom u Skoplje? Pa ljudi bi trebali uplatiti ukupno 25 milijuna eura!

Nisu valjda ludi da igrača za kojeg se treba iskrcati toliki novac puste u Dinamov avion? Što ako se ozlijedi ili mu se bolest zakomplicira? Naši izvori tvrde da su ova pitanja opravdana, ali da je Dinamo inzistirao na takvom dogovoru s Juveom.
Kao i do sada, za kraj moramo ostaviti izreku, živi bili pa vidjeli što će od svega ispasti.

Linker
24. travanj 2024 06:59