CROPIX
NATJERAO PJACU U - ZABORAV

DINAMOVCI SLAVE SVOGA NOVOGA JUNAKA 'Hvala mu na svemu, ma hvala Bogu što ga uopće imamo!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. srpanj 2016. 01:18

Junak Maksimira protiv imenjaka iz Tbilisija nedvojbeno je bio Ante Ćorić, dečko koji je u jednoj večeri nagnao Maksimir da zaboravi njegovogm velikog prijatelja Marka Pjacu...

"Na početku smo odigrali pod ručnom, nije to bio pravi Dinamo, ali kasnije je to došlo na svoje i moramo to ponoviti i u Gruziji", nije se dao smesti novi junak Modrih.

Zato su ga hvalili suigrači...

"Hvala Ćoriću na golu, na sjajnoj igri, hvala bogu što ga imamo. Trener je tražio visoki presing, da stojimo uvijek visoko gore, to smo i pokazali protiv Tbilisija", odao je počast suigraču Petar Stojanović.

Na travnjak se od prve minute vratio i Josip Pivarić.

"Dinamo Tbilisi je dobra i ozbiljna ekipa, dobro organizirana. Na početku su bili tvrdi, ali smo mi iskoristili svoje šanse. Odlična igra, ali nije još gotovo. Idemo u Gruziju i vjerujem da ćemo i tamo odigrati dobro jer bolje igramo u gostima", rekao je Pivarić i osvrnuo se na svoju igru.

"Trebat će mi još neko vrijeme da uđem u ritam, ali dajem sve od sebe. Vjerujem da ću se vratiti u formu."

Igrač Dinama iz Tbilisija, naš Matija Špičić bio je realan...

"Igrali smo dobro do 40. minute, onda je presudila individualna kvaliteta Dinama. To je sve logično, oni vrijede 70, a mi 7 milijuna eura. Naravno da se ne predajemo, pokušat ćemo kod kuće izvući pozitivan rezultat."

Kako će Dinamo proći u Europi ove sezone?

Proći će u skupinu Lige prvaka

Ispast će na zadnjoj stepenici i ući u Europsku ligu

Neće izboriti ni Europsku ligu niti Ligu prvaka

Ispadaju već protiv Vardara

Linker
27. travanj 2024 01:05